Здравствуйте! Соорентируйте пожалуйста меня как добраться из Полтавы в г. Кобеляки (Полтавской обл.), необходимо попасть к доктору Косьяну, есть проблемы.
Вы просматриваете тему Доктор Касьян в подразделе Медицина и здоровье, который находится в форуме Творчество и Интересы; Здравствуйте! Соорентируйте пожалуйста меня как добраться из Полтавы в г. Кобеляки (Полтавской обл.), необходимо попасть
Здравствуйте! Соорентируйте пожалуйста меня как добраться из Полтавы в г. Кобеляки (Полтавской обл.), необходимо попасть к доктору Косьяну, есть проблемы.
rozario73, я Вам співчуваю - сама знаю, шо це таке. Хех...
Сідайте на приміський потяг з Полтави-Південної у напрямі Кременчука, наприклад Полтава-Кременчук о 8.30 ранку. Ми вставали здається не на ст. Кобеляки, а раніше, за дві-три зупинки. Де точно, не пам’ятаю. Але від самого потяга йшов прямий автобус до Кобеляк. Якраз зручно було, бо він чекав на пасажирів потяга.
Якшо потягом не з руки, їдьте автобусом чи маршруткою.
http://www.poltava.bizland.com/trans/index.htm
І ще. Не хочу нічого поганого сказати за Миколая Андрійовича, але йому вже 70, тому... У нього син є, Ян, востаннє я була у нього. Він приймав тоді разом з батьком. Раджу побувати і в батька, і в сина. Я для себе висновки зробила.
П.С. Прошу відписатися, коли повернетесь - можливо теж доведеться туди гайнути на неділю.
Для початку. Шлях вам розяснили правильно. Сідаєте на потяг з Полтавського півд. вокзалу і їдете до станції Ліщинівка. (смт. Білики)
Далі сідаєте на автобус і їдете до Кобеляк.
Інший варіант - з алмазного на автобусі ( вони там ходять майже кожен час) до Кобеляк
Зауважу, що вам одразу запропонують квартиру за дорогу ціну. Завжди запитуйте перед тим як з кимось іти, у кращому випадку в Кобеляках є не дуже дорогий готель.
Удачі вам і здоровя!
Андрей. приезжай я тебя отвезу. Серега.
Серёга, привет! Спасибо за содействие, как собирусь ехать обязательно напишу, кстати, мне написали что Касьян больше не принимает, а принимают его сыновья- это верно?
да. и не хуже
приймають всі (почті),а Ян приймає в мануальній терапії.