![]() | |
Ви переглядаєте тему Качество интернета Полтавских провайдеров в розділі Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві, що є підрозділом форума Полтава; Пишем сюда о достоинствах и недостатках Полтавских провайдеров Internet, их сервисе, качестве услуг....
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
12.08.2007
| [permalink] | ||
| Новачок |
| ||
16.08.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Из переписки с админом Поиска (gray) (передано своими словами) -у меня постояные потери пакетов в интернете (на шлюз доходят все) мне это очень мешает играть в онлайн игру. Исправте пожалуйста. -мы б с радостью исправили но не знаем как ! Проблема длиться с начала лета... Понабирают школьников мля! И весь город мучаеться ! | ||
16.08.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Цитата:
Да - отношение у хозяев этих "супер мега" сетей к юзерам оставляет желать лучшего - нет круглосуточной тех-поддержки (хотя при таком колве абонентов могли б спромогтись) да и на ту что есть дозвониться сложно, но будем надеяться исправятся :)... Но когда проблем нет (а они у меня бывают не чаше раза в 2-3 месяца) все просто супер - ПОИСК -11 балов, ВЕЛТОН - 11 балов :) Вобщем меня мои провайдеры устраивают, мож потому что их у меня 2.... и не замечаю траблов :) Востаннє редагував Жук©®: 16.08.2007 о 19:25. Причина: Automerged Doublepost | |||
09.09.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Сейчас ПОИСК уже наладился - сеть не так часто и падает - в среднем 1 раз в неделю на 2-5 часов Да и интернет стабильный - хотя цены на анлим ужастные.Если брать предоплаченый трафик - ПОИСК ИМХО лучший выбор. Если нужен Анлим - то лучше ADSL от Укртелекома взять, благо у них сейчас акция - старт недорогой и можем в кредит. | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Сижу на Укртелекомі, безліміт 512 Кбпс. Зникає Інтернет, дзвоню оператору. Ф: В мене зникло з'єднання з Інтернет. О: В чому це проявляється? (стандартне запитання, йде перевірка на "лоха") Ф: Відсутній пінг до багатьох сайтів, в тому числі і до my.ukrtelecom.ua О: мммммм (перевірка не пройшла)...О: Це нормально, в Київі міняють обладнання (...вже раз 60 за рік...), тому до 17 вересня послуга працює не на 100% Ф: Як це не на 100%? В мене зовсім нічого не відкривається. О: Ні, тобто не всі користувачі можуть її використовувати ( )Ф: Тобто треба чекати до 17 вересня!? О: Ні, треба почекати поки знизиться навантаження на мережу. Це може бути 10 хвилин, можливо більше. Ф: Ясно... До побачення. О: До побачення. Переключився на інший модем, через 10 хвилин з'явилося з'єднання на моєму. ![]() Укртелеком ЗИ БЕСТ! | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Не знаю, чи бест ПОІСК чи нє, але знаю одне - інет не працює вже другу неділю!!! Якби не робочий компіль, зовсім би не було доступу.... Додзвонитися до служби підтримки інету не могла десь з півтори години. Потім потрапила на автовідповідач і ще хвилин 20 слухала, яку мені треба натиснути кнопку і короткі гудки. І нарешті я потрапила на гудки виклику - тут вже не кидала трубку. Справно хвилин 5 висіла і спокійно слухала виклик. І - о Господи Всемогущий - на тому кінці сказали : АЛО!! АЛОО!! Я ВАС СЛУХАЮ!! Я: Ой як добре шо ви нарешті знайшли хвилину і підняли слухавку! ТАМ: ШО? Я: Кажу, в мене інет другу неділю не працює. ТАМ: А чого ви сюди дзвоните? Ви дзвонили на інший номер? Я: Та ось же дзвоню!!!ТАМ: Я вас перенаправлю.. пі-пі-пі... ОТ так побалакали! | ||
14.09.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Цитата:
Интернет стабильный??????? Хм... Не знаю у кого что наладилось, но у меня стало еще хуже чем раньше. В Сети сплошные лаги... - это в лучшем случае, а то и совсем сети нет. Не из чего выбирать! | |||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
ооооооооооооо, Infocom руліт!!! Якшо сторіночка, наприклад форуму прогружається хвилин за 5-7, то вважайте прана прийшла. а як фотку по почті одправить хочеться, то можна в процесі сходить попісять, покурить і кохфію випить чашки 3 (нєспєша). Вот і подоспєлі!!!!!!!!!!!! | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| -/- |
Ситуация не меняется Как и прежде лишь бы взять деньги... любые... и как показывает практика чем меньше берут денег тем фигня больше. Хотя и за большие деньги разводят не кисло.. Не сочтите за рекламу но лучще котов севиса и стабильности связи не видел... опыт с 1998 года... А вообще столкнувшись с реальной необходимость постоянного КАЧЕСТВЕЕНОГо доступа вывод один НЕТ на Украине нормального провайдера | ||
14.09.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Цитата:
| |||