Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 14.09.2007   [permalink]
-/-

Re: Качество интернета Полтавских провайдеров

Цитата:
Допис від Ihor Переглянути допис
ну эт пока ISP- маленькие, мелкие конторки или гос. Укртелеком, а как подтянутся в эту сферу теже МТС, Киевстар, то буде все ок! ИМХО
Фигня все.. как доходит до дела... все ложаться..
Стабильной связи нет и не будет....

Востаннє редагував rust: 14.09.2007 о 21:59.
Старий 28.10.2007   [permalink]
Новачок

Re: Качество интернета Полтавских провайдеров

Взагалі я з Кременчука приїхав, там у мене проблем з інтетом не було, і ціни на безлімітку смачніші, навіть смачніше ніж в Укртелекому, ось посмакуйте:http://satel.net.ua/new_price.shtml#hl Інет бувало вирубало на 1-2 години раз в один-два місяці... Але це все в солодкому минулому, адже я переїздив до Полтави.
О, Полтавський інет! Півтори місяці я намагався підключитися до АІРу. Обіцяли в кінці вересня та в кінці жовтня у них майже вишло, так я й не підключився. "ПОИСК", ви тільки подумайте, сама назва провайдера вже говорить про якість - "Ф ПОИСКах инета" (ще пару місяців і вийде мій перший том цього видання), але "Фступ" вже готовий: прикиньте, прийшли до мене ж ці "поисковики", втикнули дріт, пофтикали в моєму компі хвилин 20, сидять, а в них нічого не пінгується,знесли мій нещасний нод32, мовби це все він, а воно так і не пінгується. Посиділи, сказали, що в мене кривенька вінда, зібрали шмотки і пішли. Сєтеву карту я все ж таки трохи попорпавшись налаштував, хоча і з нею і з віндою було все ок, просто я зразу зрозумів, що у "поисковикоф" hands.dll (тобто файл hands.dll відсутній).
Є вже і перший розділ першого тому: за 3 дні уже вирубало двічі, хоча й не на довго (10-15 хвилин).
Я зробив для себе висновок:
Щоб був нормальний інет без траблів, треба одночасно ще один провайдер підключити, наприклад Укртелеком-адсл, я думаю, одночасно у них траблів не буде і інет буде завжди, хоча нажаль це вийде трохи дорожче ніж просто один провайдер з більшою швидкістю.

Востаннє редагував maks_well: 28.10.2007 о 01:16.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн