![]() | |
Ви переглядаєте тему Качество интернета Полтавских провайдеров в розділі Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві, що є підрозділом форума Полтава; Цитата: Допис від Ihor ну эт пока ISP- маленькие, мелкие конторки или гос. Укртелеком, а ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
14.09.2007
| [permalink] | |||
| -/- |
Цитата:
Стабильной связи нет и не будет.... Востаннє редагував rust: 14.09.2007 о 21:59. | |||
28.10.2007
| [permalink] | ||
| Новачок |
Взагалі я з Кременчука приїхав, там у мене проблем з інтетом не було, і ціни на безлімітку смачніші, навіть смачніше ніж в Укртелекому, ось посмакуйте:http://satel.net.ua/new_price.shtml#hl Інет бувало вирубало на 1-2 години раз в один-два місяці... Але це все в солодкому минулому, адже я переїздив до Полтави. О, Полтавський інет! Півтори місяці я намагався підключитися до АІРу. Обіцяли в кінці вересня та в кінці жовтня у них майже вишло, так я й не підключився. "ПОИСК", ви тільки подумайте, сама назва провайдера вже говорить про якість - "Ф ПОИСКах инета" (ще пару місяців і вийде мій перший том цього видання), але "Фступ" вже готовий: прикиньте, прийшли до мене ж ці "поисковики", втикнули дріт, пофтикали в моєму компі хвилин 20, сидять, а в них нічого не пінгується,знесли мій нещасний нод32, мовби це все він, а воно так і не пінгується. Посиділи, сказали, що в мене кривенька вінда, зібрали шмотки і пішли. Сєтеву карту я все ж таки трохи попорпавшись налаштував, хоча і з нею і з віндою було все ок, просто я зразу зрозумів, що у "поисковикоф" hands.dll (тобто файл hands.dll відсутній). Є вже і перший розділ першого тому: за 3 дні уже вирубало двічі, хоча й не на довго (10-15 хвилин). Я зробив для себе висновок: Щоб був нормальний інет без траблів, треба одночасно ще один провайдер підключити, наприклад Укртелеком-адсл, я думаю, одночасно у них траблів не буде і інет буде завжди, хоча нажаль це вийде трохи дорожче ніж просто один провайдер з більшою швидкістю. Востаннє редагував maks_well: 28.10.2007 о 01:16. | ||