Ви переглядаєте тему Всё об Анлиме в Полтаве / Анлим / Unlim / Unlimit / Анлім в розділі Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві, що є підрозділом форума Полтава; Відповідь: Допис від B@cZ Ото такие пирожки ;) :flood: Я згоден, інформація у мене була ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.08.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
ну что вы флудить то начали-я задал вопрос-а вы про качество спорите(создайте себе ветку -и там обсуждайте) зы- на мой вопрос кто нибудь ответит? | ||
11.08.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
- неймовірні лаги навіть на волокні - падіння швидкості на волокні до 5-7 кб/с - постійні лаги в інтернеті - особливо увечорі та уночі - мережа іноді не працює від дня до трьох - до служби техпідтримки додзвонитися дуже проблематично - служба підтримки - хами. Особливо мені сподобалося коли в лагах звинуватили користувачів сказавши "вас занадто багато підключилося" у Укртелекома жодного з цього я не помітив (окрім невеликих лагів раз в місяць коли проводять тех роботи - але ж у поіска це щонайменше 2 рази на тиждень). Мало того - вони іноді дзвонять питають чи все добре з мережею. Кажу це відповідально. Бо мав/маю справу з обома мережами. оффтоп: на укртелекомі можно дурити rapidshare які проводять перевірку по айпі. Досить вимкнути модем на 2 хвилини і вам видадуть новий айпі (звичайно якщо ви не заключали контракт на постійний айпі) Зрозуміло що у поіска це неможливо P.S. Не знаю як Сател, але Поіск досі бере інтернет у Укртелекому. Не вірте їх балачкам - у них навіть статистика користування інтернетом досі ведеться на серверах Укртелу. Востаннє редагував skyway: 11.08.2007 о 04:04. | |||
11.08.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Хотя если взять конкретный пример, вчера кровьизносу нужно было работать в днем в инете, сеть пропала на 3 часа, позавчера весь день были ужасные лаги. По поводу хамства службы поддержки, то сдесь они переплюнули все вместе взятые фирмы с которыми мне приходилось общаться. Особенно я в "восторге", от девушек которые принимают абонплату и плату за интернет. ПОИСК что таких "милых" девушек на конкурсной основе отбирает, где умение хамить главный критерий??? P.S.Выразил всего лишь свое скромное мнение. | |||
| Користувачі, що подякували DevilsAdvocate за цей допис: |
11.08.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Нє, ну я канеш теж підтримую DevilsAdvocate....тому що вірно все сказав. Не встигнеш рота розкрити і сказати "А чого...", як тобі вже з три короба нагрузили: Ви, Ви, Ви, і взагалі чешіть звідси. Ото сервіс!!:diablo: Нікуди не годиться!!!! Треба позвільняти хамок!!! Я ж приходжу нормально, як до людей цивілізованих, спитати те, що мене турбує. А вони ніби звіри з лісу на мене "гавкають"! Чи й не цяці які! | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Картинг в Полтаве | Tail | Куди піти в Полтаві? | 18 | 07.07.2008 18:06 |
| ремонт КПК, где в Полтаве!?? | Ihor | Мобільні телефони та КПК | 2 | 21.04.2008 12:01 |
| DozoR в Полтаве! | Dozor.Poltava | Куди піти в Полтаві? | 9 | 02.04.2008 02:39 |
| KREC в Полтаве | Ventorf | Rap/Hip-Pop | 15 | 03.01.2008 16:37 |
| КВН в Полтаве | Smexoff | Гумор | 0 | 19.06.2007 13:27 |