Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Сайт якого спрямування Ви бажаєте створити?
Інформаційний 5 100,00%
Розважальний 3 60,00%
Комерційний 2 40,00%
Іншого спрямування 2 40,00%
Опитування з кількома варіантами відповіді. Голосували: 5. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 03.01.2007   []
Гість
World Основи Web-дизайну

В даній темі будуть обговорюватися питання щодо розробки та просування власного сайту.

Тут можна викладати інформацію, що стосується реєстрації доменних імен та хостингу.

Розглянемо засоби створення сайтів, системи керування контентом.

Ця тема присвячується усьому, що стосується Web-дизайну!
Старий 21.05.2007   [permalink]
Гість

Та придбав непогану інформацію і хочу створити свій сайт щоб в майбутньому щось з нього мати але зараз нажаль не маю багато часу.Незабаром отпуск,чекаю.
Старий 23.05.2007   [permalink]
Гість
Chat Статті на Полтавському порталі

Відповідь:
Допис від Admin Переглянути допис
Якщо є бажаючі писати по розділам, напишіть про це в цій темі. Які розділи, і про що ви б хотіли там писати.
Я тут на форумі у відповідній темі розповідав людям, використовуючи власні дослідження, про заправку фарбових картриджів HP...

От і думаю, якщо це питання справді цікавить людей, то може оформити цю інформацію у вигляді статті: "Інструкція по заправці фарбових картриджів HP у домашніх умовах". Адже ця операція справді на диво елементарна, а за неї деруть у СЦ майже по півсотні гривень.

І ще я дослідив, як можна "переробити" 29 картридж на 20... Це теж корисна штука, оскільки 29 має ємкість 40 мл, а 20 -- лише 28.
Старий 24.05.2007   [permalink]
Гість

Ще ось підбірка текстур та кліпарт.
Старий 20.06.2007   [permalink]
Завсідник

хе-хе, на сайте портала хорошо бы свой дизайн замутить и CMS нормальную взять. Уникальности добавить.
то, что есть, это просто блог, а не портал, причем не на лучшей CMS. Блог он и есть блог.
Старий 20.06.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Кого интересует бесплатный хостинг, можете посмотреть здесь: http://www.by.ru
Удобное имя, никакой рекламы, никаких требований по посещаемости. Нельзя только размещать видео и музыку.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Основи підприємницької діяльності в мережі Інтернет fragov Куди піти в Полтаві? 9 10.04.2008 10:24

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн