Ви переглядаєте тему Интернет по dialup в розділі Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві, що є підрозділом форума Полтава; Доброго времени суток. Я в городе недавно, если возможно поясните мне обстановку с полтавскими провайдерами ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.08.2006
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Малость не туда глянул. Значит так, как я вижу, получается картина следующая: Укртелеком: Диалап без оплаты телефона - 1,42 в час Диалап с оплатой телефона - 0,36 в час Диалап безлимитный - 62 в мес Велтон: Диалап без оплаты телефона - от 1,00 до 2,40 в час Солвер: Диалап без оплаты телефона - 2,00 в час Диалап с оплатой телефона - 1,00 в час Диалап безлимитный - 130 в мес Инфоком: Диалап с оплатой телефона - 1,00 в час Диалап безлимитный - 200 в мес Приват: Диалап с оплатой телефона - от 1,68 до 1,80 в час Диалап безлимитный - 144 в мес Септор: Диалап с оплатой телефона - от 0,50 до 1,00 в час Диалап безлимитный - 227 в мес Джамп: Диалап с оплатой телефона - от 0,80 до 2,00 в час Тарифов Укрсата и Сета к сожалению нет | ||
27.08.2006
| [permalink] | |||
| Banned |
Відповідь:
| |||
26.12.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
Панове!!! Мене дивує, що взагалі існує проблема з інтернетом у Полтаві!!! Я, живучи в маленькому селі, де навіть кабельного телефона немає, умудрився вирішити цю проблемку. Ніколи не думав, що така проблема може виникнути в такому великому місті. Зараз я користуюся акційним мобільним GPRS-інтернетом від оператора life:). 1 ГБ!!! трафіку на місяць за 35 грн. - хіба потрібно щось ще коментувати?! Правда швидкість вечорами буває слабенька... Але за таку ціну отримати вважай безлімітний інтернет - це хіба не вигідно? | ||
26.12.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
Мене турбує ось яке питання: чи існують у провайдерів мобільні номери телефонів доступу в інтернет по dialup? Адже зрозуміло, що створювати віддалене з'єднання на стаціонарний номер це ж дурість. А от коли буде мобільний номер доступу... Тоді є сенс користуватися послугами взагалі будь-якого провайдера в межах всієї України. Як на мене, то це питання слід вивчити, оскільки при такому користуванні інтернетом відкриваються непогані перспективи. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Бесплатный интернет в Полтаве! | Dimidroll | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 38 | 25.04.2008 07:36 |
| Кабельный интернет на Леваде | Badsnowman | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 12 | 31.07.2007 20:26 |
| Интернет Хостинг | SeReDa | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 1 | 11.05.2007 16:41 |