Ви переглядаєте тему Пишемо Хокку (Хайку) в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Інтереси; Правила знову прості ;) Кожен наступний дописувач пише своє хокку на тему останнього слова попередника. ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
24.09.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Це страшне!! Намагалася скласти Хоку, але ніц нічого не вийшло...лише перший рядок... і останній а другого нема...він не складається... :in_love: ги Вітер тужливий, Розмова з багаттям, Тінь моїх предків. Отак? Востаннє редагував laithemmer: 24.09.2007 о 14:05. Причина: Automerged Doublepost | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
25.09.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
Так, єдина заувага: я просив складати наступного вірша на тему останнього слова, тобто у Вашому випадку на тему ранку. Оскільки ранок виявився незадіяний, то наступне хокку можна складати за бажанням, хоч на тему ранку, хоч на тему предків. | |||
25.09.2007
| [permalink] | |||
Відповідь:
Я так напружувалася над другим рядком, шо потім переробила перший і взагалі забула перечитати ще раз умови написання хокку....Тому чогось вирішила брати слово не з останнього рядка, а з першого!СОРОМ МЕНІ!!!!8 ![]() | |||
26.09.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
З двох поточних тем, мені вчора написалось на тему ранку: Скляна завіса, Похмуре сяйво ранку, Згадалось літо. П. С. Нагадую, що тепер теми для наступних хокку літо та предки. Обирайте будь-яку, або поєднуйте обидві і пишіть. Востаннє редагував Odo: 26.09.2007 о 11:28. Причина: Automerged Doublepost | |||
27.09.2007
| [permalink] | ||
| ||
27.09.2007
| [permalink] | ||
| ||