![]() | |
18.03.2006
|
| Sasha-Grob |
|
Допис видалив Sasha-Grob.
|
18.03.2006
| [permalink] | ||
| Гуру |
Ні!!! Такого я точно не читала, навіть не чула. Ти хоч би повільніше все це виклав, а то одразу стільки назв! Який це хоч жанр, яка епоха? Ти питаєш пораду...я думаю, не варто її давати, бо в усіх смаки занадто різні, це ж я так спитала, хто що читає, щоб ознайомитися з тенденціями. Я зараз читаю кілька книг(інакше в мене не виходить), так от одна із них - "Не Кысь" Татьяны Толстой - для мене це просто...насолода, там і сюжету як такого немає, але це не важливо - коли читаєш, насолоджуєшся кожним її словом, зворотом і літературним "прыжком с переподподвывертом" - лінгвістка скажена! | ||
19.03.2006
| [permalink] | ||
| Частий гість |
последнее время очень много читаю современной прозы, большая половина которой - японская а-ля Харуки Мураками. Есть и японская классика. Нацуме Сосэки, Юкио Мисима. А, по большому счету, обожаю Редьярда Киплинга. Советую всем, кому надоела препарация души в произведениях :) это так, вкратце.. | ||
19.03.2006
|
| Sasha-Grob |
|
|
19.03.2006
| [permalink] | |||
| Гуру |
Цитата:
А що ти конкретно маєш на увазі, коли кажеш "препарация души"? | |||
19.03.2006
| [permalink] | |||
| Частий гість |
Цитата:
почему-то иногда лично для меня становиться чересчур много прочитанных внутренних переживаний, и тогда хочется почитать что-то интересное и поистине захватывающее, но без залезаний кому-то в мозги. вот | |||
19.03.2006
| [permalink] | |||
| Гуру |
Цитата:
| |||
20.03.2006
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Поважаю людей, які в наш складний час знаходят хвилинки та годинки, щоб стільки читати. Все, що я зміг подолати - так це рік потому - "Одинадцять хвилин" Пауло Коєльо, а так на моєму столі можна побачити три книжки з PHP і одну з QuarkXPress (і ще одну, але я до неї ні як не доберуся - "Інтернет маркетинг"). | ||
21.03.2006
|
| Sasha-Grob |
|
|
22.03.2006
| [permalink] | ||
| Частий гість |
как сказал один литературный персонаж: "...Будешь читать то же, что все, станешь и думать так же, как все. Так только отсталые люди поступают, примитивные. Нормальный человек так не делает..." так что могу добавить: читайте то, что вам нравится и приносит пользу | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Теревені | 8 | 07.04.2008 19:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 00:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 08:24 |