Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Інтереси; Проглянула я розділ "Отдых и развлечения" і стало мені страшно. Невже люди ТАК відпочивають??? Теми ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
11.10.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
11.10.2006
| [permalink] | ||
| - |
Ще з останнього прочитанного он-лайн: Діалоги Богів - Марина Соколян | ||
11.10.2006
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
Полный текст http://file006.mylivepage.com/chunk6...ekwiem.rtf.zip Уже скачал, когда закончу с Любко Дереш "Поклоніння ящірці" буду читать... | |||
12.10.2006
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
| ||||
12.10.2006
| [permalink] | |||||||
| модератор |
Відповідь:
Любко Дереш Поклоніння ящірці «Головний герой, що приїхав на канікули у маленьке західноукраїнське містечко, відверто розповідає історію стосунків, котрі привели до вбивства. Комплекси, страхи, сексуальні бажання, приховане і явне суперництво, музичні уподобання і стереотипи місцевої «моди» — усі мотиви, актуальні для світу підлітків, Дереш розгортає через аморальність, до якої ставиться без надмірної критики.» По перше хочу зауважити що читати мені дане творіння було досить важко… і важко не тому, що оповідання написано українською мовою, а саме із-за того що автор вплів у рідну мову якогось дурного «діГалекту» і велика частина всіх тих гуцульських, польських, німецьких і ще казна якого походження слів мені була просто незрозуміла :( З самого початку мені дуже сподобався головній герой-оповідач, імпонують мені люди які слухають «правильну» музику:) У книзі дуже багато посилань на усіляких відомих світових авторів, було приємно читати знайомі назви та прізвища. Цікава і сама тема твору – «війна» між металістами та гопниками. З першими я інколи себе асоціював а других ненавиджу мабуть не на багато менше ніж головній герой твору. Згадалась «Легенда о динозавре» Маргарити Пушкіної. А ще добру посмішку викликало … ну ось подібне: Відповідь:
Кумедного у книзі вистачає. Я взагалі зацікавився цим чтивом коли натрапив в Інтернеті на оцей уривок : Відповідь:
Відповідь:
А ось це: Відповідь:
А інколи розповідь відлунює деякою дитячістю… ну наприклад коли підлітки кохалися біля озера… книга написана Дерешом у 16 років, і часом це було досить помітно. Я б взагалі рецензуючи «Поклоніння Ящірці» сказав би що книга для підліткового віку… ну тобто саме у цьому віці було б найцікавіше її читати. Взагалі читається легко і цікаво( якщо не брати до уваги усі ті незрозумілі слова) . Якщо ви не проросійськи настроєна людина і не гоп – раджу. | |||||||
14.10.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
17.10.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
![]() | |||
17.10.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Вирішила я трохи розбавити діалог двох файних хлопців і написати щось по темі Читаю я Іздрика, дякуючи великодушності СГ :), на роботі А "Кись" Толстої вдома Обидва витвори мистецтва - просто супер Але моя вам порада, читачі: не читайте дві книги одночасно На таке здатна лише Кобіта | ||
17.10.2006
| [permalink] | |||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
| |||||
17.10.2006
| [permalink] | ||||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
Мене відразу зацікавила ця книга саме завдяки назві Мала я нагоду якось побачити виставу Івано-франківського театрального гуртка німецькою мовою, де головним героєм був саме Воццек, але крім основної сюжетної лінії, досить яскраво змальовувалися екологічні проблеми. Тож у виставі я знайшла щось близьке мені, але всіх чомусь зацікавив більше образ Воццека, ніж екологія. Тепер і я майже знаю, що воно за птах такий, той Воццек, але Іздриковий :) Відповідь:
Але читання декількох книг у мене зазвичай затягується. І час, затрачений на прочитання їх паралельно, більший, ніж той, що я затратила б, якби читала одну книгу за одною. А книг багато - часу мало ... | ||||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |