Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Інтереси; Проглянула я розділ "Отдых и развлечения" і стало мені страшно. Невже люди ТАК відпочивають??? Теми ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.08.2008
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
приємно здивований. | ||||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
08.08.2008
| [permalink] | |||
| горгона пилипівна |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
11.08.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Прочел первую книгу "Пространство вариантов". Всем,как говорится, сказки хочется, хе-хе. Хорошо структурированный материал, яркие термины, "современность", несложная для восприятия подача. В общем позитивное восприятие текста на уровне 80%. Степень открытия неизведанного ранее, конечно, не 100%, но именно хорошая упорядоченность информации "по полочкам" привлекает. Во многих местах Ктулхо кивало головой, изредка крутило ею из стороны в сторону, но сидело довольное, покуривая кальян с бамбуками, и блаженно улыбалось с серьезным выражением всего своего ктулхуистического морды лица :) Из недостатков можно отметить, что прочтена лишь вводная, а противоречий в теории замечено не одно и не два. Самые курьезные - буквально в первых главах. Очень много утомительных повторов при смене порядка слов в предложениях (в одной главе перефразируется инфа с другой и т.д. и т.п., что похоже на утомительное разжевывание по 33 раза кусочка сахара во рту) - иногда даже фильтр восприятия включался во время чтения очередного занудного "повтора" и мысли переносились в работу, отдых, далекий курорт, межгаллактические пространства, или на склад для хранения говорящих розовых пупсиков на острове Хокайдо...может автором применяется таким образом собственная технология разрушения сознания читателя? :) :) :) Но! в общем дзэнский подход радует, с удовольствием продолжаю самоистязаться в выпадающие свободные минутки дальше. Востаннє редагував Ктулху: 11.08.2008 о 01:42. Причина: Форуму постоянно нужна причина. Форум, отлупись от меня, будь добр :) | ||
| Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис: |
11.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
скажу от шо. я навідміну від любеньких форумчан, пішла хавать (читать багато і продуктивно) класику. завершила Драйзера. американська трагедія - то мега моща. багато разів починала, але до кінця довела це читання лише зараз. він легкий, але і складний водночас. читається легко. його просто розуміти, але те шо він описує - більше справи душі, аніж карту походеньок героя - складно сприймати одразу неупереджено і одностайно. читала довго. бо з прва наліво навскоси Драйзера читать не можна. плутаєшся у описах думок, бажань і страждань; сторінки гортаєш тудимсь-сюдимсь, шоб ще раз вдуматися і иврішити шось для себе. в результаті я не маю одностайної відповіді, чим є та кримінал сторі.... | ||
11.08.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Американську трагедію читала давно, але і досі пам"ятаю, як вона мене тоді вразила. Прочитала ось на днях Джоржа Оруелла "Скотный двор". Хвалити, чи як тут у нас положено, щоб людей теж до цього чтива залучити? ![]() Виявляється річ знаменита! Мені дуууже сподобалось. Коротко: притча, що висміює СРСР. Написана, здається, десь в 40-х роках минулого століття. Книга в мене є, можу поділитись. | ||
| Користувачі, що подякували черешня за цей допис: |
11.08.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
14.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
надибала статтю. цікавенько, паучітєльно і, нажаль, правдиво http://lady.mail.ru/article/48335?page=1 | ||
14.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
. Дуже харош. Не буду писати в сотий раз, як мене беруть за нутро його твори. Вже тут всі знають. Але ж беруть!!!!!!!!!!!!!!!!! | |||
14.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
а мені чомусь ця книжка не вельми сподобалась. так, цікаво. але особисто мене не зачепило. щось мені у його манері нагадує Коельйо. може, тому що твори обох мають відтінок "модної літератури" (прошу не дуже кидати каменюками, якщо комусь це видасться абсолютним бредом). | ||
14.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |