![]() | |
Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Інтереси; Проглянула я розділ "Отдых и развлечения" і стало мені страшно. Невже люди ТАК відпочивають??? Теми ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
29.03.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Цитата:
| |||
29.03.2006
|
| Sasha-Grob |
|
Допис видалив Sasha-Grob.
|
02.04.2006
|
| Sasha-Grob |
|
|
03.04.2006
|
| Sasha-Grob |
|
|
05.04.2006
|
| Sasha-Grob |
|
|
05.04.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Цитата:
| |||
06.04.2006
|
| Sasha-Grob |
|
|
10.04.2006
|
| Sasha-Grob |
|
|
01.06.2006
| [permalink] | ||
| Філософф |
Вирішила, що непогано було б відновити цю темку... Мені на днях ГрОб і, майже тезка, S-G нагадали про Кастанеду. Я зовсім забула про існування такого загадкового звіра:alien2: !!! А рік назад не могла відірватися від такого чтива!!! Мені цікаво, хто небудь прочитав всі його книженції? Їх, здається, 7 шт. Ходять чутки, що прочитавши всі 7 книг люди "КУДИСЬ" зникають:disap: Я прочитала 2 книги, а 3-тю почала, а потім її в мене хутко забрали. Ну і...я вірю, що прочитавши всі 7 книг є велика ймовірність "пропасти" - як? - по-різному... Читаючи першу книгу я облазила всю свою кімнату в пошуках "правильного" місця - в очах вже все зелене було... А з 3-ю книгою намагалася подорожувати в сні - ні разу ще не вийшло, Морфей заповнював весь простір і думати я не мала змоги та й не хотілося...люблю свого Морфейчика!!! Хоча останнім часом я йому зраджую(не кажіть йому:shepot: ) | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 00:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 08:24 |