Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Інтереси; Проглянула я розділ "Отдых и развлечения" і стало мені страшно. Невже люди ТАК відпочивають??? Теми ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
15.11.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
15.11.2006
| [permalink] | ||
| Філософф |
Чесно скажу, читать вопще не люблю! Просто мне не попадалась еще ни разу книга, которую я бы читала и наслаждалась! Ну не было такого... и вот почитав вас, мне аж стыдно стало! Люди читают паралельно по 3 - 4 книжки паралельно! А я ниодной, вот уже наверно год нечитала! Вот мне так стыдно стало... :blush2: Вопщем прошу не судить меня, а посоветовать, чего бы его почитать? Скажу сразу Историю порсто не люблю, щитаю ее скучной... Вот, люблю фантастику! Чесно признаюсь, читала все части "Гарри Поттера"...:superman: | ||
15.11.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Казки читали всі, мабуть. Я читала багато і різні. Моїми улюбленими були українські народні. Мабуть, через те, що всі інші були у примірниках російською мовою. А от у книзі про Водяничка була ще одна - про Маленьку відьму. Напевне, всі бачили мультик про неї :))) | ||
15.11.2006
|
| Sasha-Grob |
|
Допис видалив Sasha-Grob.
|
15.11.2006
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
| |||
16.11.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
А чому боялася зізнаватися? - я от теж прочитала всі частини Гаріка і чекаю з нетерпінням останню. Хтось, можливо, вважає це дитинством чи попсою(я вже відчуваю, як хтось великий це кричить :)) - я теж була настроєна досить скептично до того, як почала читати. Але потім свою думку змінила - під час читання мені кожну ніч снився Гарік(в цьому місці ті самі люди можуть сміятися:sarcastic_hand: ) і я з ним літала на мітлі - отак. | |||
16.11.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Дуже дякую! Та я взагалі то не боялася... Так, я теж чекаю не дочикаюся останню частину! Вона ж повинна бути найцікавішою з усіх! Так довго ще... Ех.. | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |