Оскільки я сам не фанат копченої риби, то використовую її зазвичай у стравах різних... і як один з варіантів це застосування її у салатах...

Рибка в мене була скумбрія, страшенно жирнюча і з скаженим копченим запахом.. в результаті вийшло дуже цікаво та оригінально..



оце власне сама риба
до та після процесу очищення та шматування на фракційні шматочки підходящості до запланованої страви

і весь інший перелік продуктів


одразуж треба вєшанки ака гриби порізати та обсмажити (бо це процес довгий)


але не такий довгий як власно ручний процес приготування майонезу
нагадую http://www.poltavaforum.com/kuhnya-1...mi-rukami.html

а далі все дуже просто, відкривання, нарізання та змішування в проїзвольному порядку та характеру


і от що вийшло


на майбутнє підкреслив для себе що треба всеж таки шукати менш жирну рибу...