Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 3 из 3.
  1. #1
    Offline
    ТАК!

    Паста з телятиною в вершково-сирному соусі (в духовці) Меладонівський рецепт =)


    Літо пройшло давно, тай осінь вже спочила... а от моя любов до пасти невгамовна!

    Хотілось чогось особливого.. довго міркував і зклав такий рецептик:

    Телятина (біле мясо, задня нога) - 850гр
    Рігатоні (макфа) 1 пач.
    вершки 10% 1 уп.
    сирок "дружба" 2 пач.
    цибуля 400 гр
    часник - півголовки
    2 морквини
    півголовки селери коріння
    базилік - жменька
    вершкове масло -80гр.
    сир твердий -350гр. (бажано пармезан, але "вона переможе", тобто українська сироварна промисловість...)
    сіль, перець...
    оливкова олія для змащення...



    самий кропіткий процес... це розібраи яловичу ніжку та повирізати шо можна на стейки а залишки на бульйони та на бефстроганов ... але знадобилося саме форма порізки мяса... для зручності...




    після чого мясо складаємо в велику миску і маринуємо, за допомогою оливкової оліїї, роздавлених пари зубчиків часничку, білого столового вина, сіль та перець.... на півгодини поки все інше підготуємо..



    цибулько дрібно кромсаємо, моркву тремо.. і обсмаєуємо почерго на оліїї...
    коли почне тріхи коричньовіти, додаємо вершкового масла..


  2. #2
    Offline
    Нервова, курррва

    Re: Паста з телятиною в вершково-сирному соусі (в духовці) Меладонівський рецепт =)


    оп'ять цибуля!!!
    а можна без неї готувати твої рецепти чи нє?
  3. #3
    Offline
    ТАК!

    Re: Паста з телятиною в вершково-сирному соусі (в духовці) Меладонівський рецепт =)


    як розтане одразу додаємо все мясо, разом з маринадом...



    і обсмажуємо його до побіління... і випарювання маринаду та іншої рідини..
    після чого додаємо тертий корінь селери і 400гр. білого вина і починаємо процес активного тушкування...



    коли вже майже випарується все вино...
    додаємо базилік, вершки і сирки плавлені..



    на слабкому вогні сирки повинні розчинитися а маса загуснути...

    а в цей час у нас якраз повинні зваритись наші рігатоні...

    і тут найцікавіше... оскільки не шукаємо легких шляхів ...=)

    беремо формочку для запікання, змащуємо оливковою олією... і перемішуємо (додавши дрібно порізаного часнику для аромату ) там м'ясо з соусом та макаронами


    затераємо все зверху сиром
    і в духорвку 270грд. на 10-9 хв (незакриваючи!)

    і в результаті маємо отаку красу...!
    з смачненьким вершковим соусом, м'якою телятиною і моїми улюбленими макаронними виробами =)


    Смачного!
    заходьте ще!

    Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    оп'ять цибуля!!!
    а можна без неї готувати твої рецепти чи нє?
    можна але не смачно буде як з нею...
+ Ответить в теме

Похожие темы

  1. Лечо (найпростіший рецепт)
    Meladon в разделе Кухня
    Ответов: 2
    Последнее сообщение: 27.09.2009, 13:44
  2. паста з фрікаделькаме
    Meladon в разделе Кухня
    Ответов: 11
    Последнее сообщение: 24.08.2009, 08:38
  3. Паста з рибою та грибами
    Meladon в разделе Кухня
    Ответов: 5
    Последнее сообщение: 07.02.2008, 14:31
  4. Ответов: 6
    Последнее сообщение: 03.02.2008, 19:58
  5. Рецепт выхода Украины из кризиса.
    Def в разделе Політика та Історія
    Ответов: 11
    Последнее сообщение: 17.08.2007, 14:19

Теги для этой темы