Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 10 из 10.
  1. #1
    Offline
    ТАК!

    Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    туто бачив фастались грибо збирачі
    а я пофастаюсь як грибоготувачь

    почнемо з Підберезовиків! - на мою думку найдешевший най...
    вобщєм не дуже грибочок

    росте повно, відрізнити легко, чистити погано, готувати можна різноманітно

    головне правильно почистити і відсортувати червиві від нормальних! вимити та повичищати весь бруд і шкірочки!



    їх можна сушити, варити, парити, тушкувати, і тп

    я пропоную класничний варінт який може зберігатися в холодильнику 3-4 доби і легко бути пристосованим до різноманітних гарнірів

    щож....
    їх треба порубати
    разом з цибулькою послідовно відправити на сковорідку з невеликим додаванням оліїї


    де вони тушкуються до випаровування більшої частини вологи

    коли розмір зменшиться так рази в два
    додаємо вершкового малса
    мускатного горіху та коріандру
    і продовжуємо тушкувати, після чергового зменшення розміру додаємо вершки (10%)


    тим часом курина філешка!
    миємо, рубаємо кубиками, і відправляємо на пательню для обсмажки
    і потім додаємо до грибів


    і так само тушкуємо, додаючи в кінці ще трішки вершків (це зробить смак підкреслиним)
    після чого солимо та перчимо

    під кінець додати зелені, краще петрушку.....

    і подавати можна майже до буть якого гарніру:
    картоплі, рису, спаржі, фасолі, сої ... так тут уже фантазія...




    ЩИРО ВАШ
    поки що не забанений .....

  2. #2
    Offline
    Новачок

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    Я обычно воду с грибов сливаю, а потом со сливками вливаю обратно. И куру жарю одновременно. А еще можно добавить немножко муки, тогда гуще будет.
  3. #3
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    додаємо вершкового малса
    мускатного горіху та коріандру
    не можу знайти мускатний горіх
    не те щоб дуже шукала, але по ходу закупівлі в магазинах не бачу
    де купить?
  4. #4
    Offline
    ТАК!

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    я не сливаю жидкость чтоб вкус более грибной был
    и добавлять
    лучше крохмал
    только предворительно замешать

    Ответ Сообщение от Uksus Посмотреть сообщение
    не можу знайти мускатний горіх
    не те щоб дуже шукала, але по ходу закупівлі в магазинах не бачу
    де купить?
    із ретейлерів що поряд точно є в
    ЕКО Сільпо АТБ
  5. #5
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    із ретейлерів що поряд точно є в
    ЕКО Сільпо АТБ
    Це мелений чи цілий?
  6. #6
    Offline
    ТАК!

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    мелений... меленого повно кругом
    цілий шукати треба
    це на ринку в метро та фуршет гурман
    хз де ще
  7. #7
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    цілий шукати треба
    цілий іноді у айзерів на ринку буває
  8. #8
    Offline
    ТАК!

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    ну яж кажу шо на ринку буває
    тока то не азери....
  9. #9
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    тока то не азери....
    якщо буть точним - то узбеки.
  10. #10
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Підберезовики з соусом, куркою та під гарнірчик


    В АТБ, Сільпо немає, ЕКО, що поряд - закрився. В Фуршеті на Леваді і біля МасД немає.
    На базар не ходжу взагалі. В Метро - немає.

    перепрошую, в сільпо вже є, купила
+ Ответить в теме

Похожие темы

  1. Ответов: 6
    Последнее сообщение: 03.02.2008, 19:58

Теги для этой темы