Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей21Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 22.
  1. #1
    Offline
    ТАК!

    Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    от ще простеньке із соусом без грибів як і замовляли

    придбав в магазині отаку штуку
    тіпа зроблено по тіхналогії італійській але в польше (але дешевше за макфу)

    Офтоп:
    не купуйте такого воно пагане



    і базилік (благо є ше вітчизняний)


    почгнемо з його порубання


    та порубаємо часнику 4-5 зубців



    і так само цибулину

    далі обсмажуємо



    і додаємо базилік з часноком
    буквально на 20 сек
    щоб аромат віддали



    і додаємо помідорний соус (той що з минулого разу залишився - нагадую це уварені та подрібнені помідори без шкірки та муки)

    прогріваємо перемішуємо та даємо трішки настоятися


    в цей час зливаємо наші спіральки
    подаємо на тарілку
    та збризкуємо оливковою олією


    додаємо зверху соус і посипаємо сиром тертим та петрушкою

    це нібито йде як гарнір

    йдемо далі!

    беремо половинку курячого філе


    і розрізаємо так щоб вийшла широченька смужка для загортання


    а всередену як вже напевно здогадались покладемо базилік =)



    і трішки вершкового масла



    і сиру твердого


    все згортаємо та закріплюємо за допомогою зубочисток


    і обвалюємо в сухарях паніровочних

    незабувайте щол вони повинні бути такими


    оскільки вони найкращі


    відправляємо на розігріту пательню
    і обсмажуємо з двох сторін (щоб схопилося)

  2. #2
    Offline
    ТАК!

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка



    і відправляємо смажитись в духовку "на ребрі"
    підперши з країв



    і от така вона гарненька в розрізі
    =)

    доречи мене мабуть скоро забанют так шо єслі пропаду не ображайтесь на мене і коли наступного разу буде щось з рецептів - незнаю
    Офтоп:
    цим можна завдячити завзятій, як вона сама про себе пише (і я згоден) "Нервова, курррва" - sharasha

    її завзятість в скаргах на мене - напевне відправить мене в баналист
  3. #3
    Offline
    модератор

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    Meladon, скажите пожалуйста, можно ли использовать макаронные изделия из твердых сортов пшеницы?
    Meladon, я с Вами редко в темах сталкиваюсь, не пойму, Вы - кулинар- любитель или умения готовить такие вкуснейшие на вид блюда, связанны с профессиональной деятельностью?
  4. #4
    Offline
    ТАК!

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    Ответ Сообщение от АлекS Посмотреть сообщение
    Meladon, скажите пожалуйста, можно ли использовать макаронные изделия из твердых сортов пшеницы?
    Meladon, я с Вами редко в темах сталкиваюсь, не пойму, Вы - кулинар- любитель или умения готовить такие вкуснейшие на вид блюда, связанны с профессиональной деятельностью?
    именно из твердых нужно использовать чтоб не расла попа
    не профисионал
    любитель =)
  5. #5
    Offline
    модератор

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    именно из твердых нужно использовать чтоб не расла попа
    Так я потому и спрашиваю: боюсь нарастить жирок, только не на попе, а на животе. Если бы Вы указывали еще и каллораж блюда, было бы здорово .

    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    не профисионал
    любитель
    Супер! Повезло Вашей семье с Вами .
  6. #6
    Offline
    ТАК!

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    ну калории сами считайте по справочнику дома когда готовить будете особенно если есть весі то вообще просто

    а насчет живота - то макароні (плохие) оседают на попе
    на животе оседают пирожки булочки пироженніе

    незнаю кому со мной повезло - семии пока своей нету
  7. #7
    Offline
    модератор

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    ну калории сами считайте по справочнику
    Я так и делаю: 1200 кк в день не превышаю. Вот сейчас с мужем приготовим по Вашему рецепту грудку, только у нас базилика нет.
    Meladon, а сушенным можно заменить?
    Прикинула - в порции 100 гр. около 500 кк. Придется на ужин капустным листом ограничиться
  8. #8
    Offline
    ТАК!

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    зачем заминять сушонім если на центральном рінке он по 2 грн пучок?
    я каждіе три дня покупаю на десятку
  9. #9
    Offline
    модератор

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    зачем заминять сушонім если на центральном рінке он по 2 грн пучок?
    Так где мы - а где центральный рынок... Нам до "Кишени" ближе.
    Спасибо за наводку!
  10. #10
    Offline
    ТАК!

    Re: Pasta pomidora (ФУЗІЛІ) + фарширована куряча грудка


    на ринку вітчизняний
    а в кишенє іраїльский
    в 15 раз дорожче
+ Ответить в теме
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя

Теги для этой темы