Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей12Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 11.
  1. #1
    Offline
    Добрий модер ))

    Сирна запіканка


    Давно дуже не було нових смакот з розділу кухня. Вирішила я поділитися з вами тим, як я готувала запіканку, шо в простонароді зветься чізкейком ))) Фото з телефону, не бийтеся.
    Від чізкейку залишився тільки рецепт, всі інгредієнти з красивими і незрозумілими назвами були адаптовані під український магазин і нетовстий гаманець, але викладу все по списку шо було треба:
    Сир кисломолочний - 900 г
    Сир "Рікотта" - 250 г
    Сир "Маскарпоне" - 250 г
    Цукор - 150 г
    Яйце - 3шт
    Жовток яєчний - 2 шт
    Борошно пшеничне - 70 г
    Крохмаль кукурудзяний - 80 г
    Вершки 36% - 200 г
    Борошно з висівками - 250 г
    Масло вершкове - 130 г
    Вершки 15% - 150 г
    Ванілін - 5г
    Час приготування - 2 години
    Бюджет мого варіанту - 50 грн
    Фото з телефону, не бийтеся.
    Ітак, для приготування нам потрібні:



    Чізкейк готується із сирів маскарпоне, рікотта, філадельфія, вершкового і тд. Щоб не обмежуватися тільки кисломолочним сиром я вирішила приготувати сир каліфорнія. Молоко (1л) ставимо на вогонь, перед закіпанням додаємо сіль і цукор по чайній ложці, чекаємо доки закипить, виключаємо газ і постійно мішаючи доливаємо кефір (0,5 л).



    Трохи почекати і відкидаємо на марлю щоб стекла сироватка.



    Збиваємо яйце (1 шт) з крапунею лимонної кислоти і висипаємо туди наш сир. Все.

    Готуємо корж для запіканки. Печиво подрібнюємо в крихту разом з грецькими горіхами, додаємо розтоплене масло і сметану. Викладаємо дно і стінки форми; форму з тістом в холодильник.



    Вмикаємо перемішувачку і вкидаємо по черзі всі сири, цукор, крохмаль, борошно, ванілін, яйця по одному і тре чекати доки гарно розмішається все, потім сметану.



    Все це виливаємо в форму з коржиком.



    Ставимо в духовку, в якій температура вже 165 градусів і з водяною банею. Печеться 90 хвилин, потім газ тушиться, дверцята духовки трохи відкриваються і запіканка вихолоняє разом з духовкою.
    Вийшло отаке, чого просіло трохи не знаю, але не потріскалося, шо є вері гуд. Завтра буде фотка в розрізі.


  2. #2
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Сирна запіканка


    Як і обіцяла - фотка в розрізі



    Із недоліків - забагато боршна+крохмалю. Чізкейк гарячим має "гуляти" посередині, бути мокрим, мій же вийшов досить щільним, сухеньким. У багатьох рецептах взагалі немає ні борошна ні крохмалю. Думаю, все-таки варто покласти але не більше ст.л. Ще дуже смачно з курагою і родзинками, вони кладуться на коржик перед виливанням сирної маси.
    Смачного!
  3. #3
    Offline
    Здібна учениця

    Re: Сирна запіканка


    Uksus, ти знущаєшся... сирник в будь-якому виконанні - це те, що я можу їсти навіть тоді, коли нічого не хочу)))
  4. #4
    Offline
    Пророк

    Re: Сирна запіканка


    Укса...Ідеально! І хто це з"їло? Рідні та близькі?
  5. #5
    Offline
    Пророк

    Re: Сирна запіканка


    Ответ Сообщение от черешня Посмотреть сообщение
    Укса...Ідеально! І хто це з"їло? Рідні та близькі?
    я от причисляю себе до уксусиних близьких, але бачила це чудо тільки на фото!
  6. #6
    --------

    Re: Сирна запіканка


    Вау,а мну кусочек оставили
  7. #7
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Сирна запіканка


    Ще тільки понадкушували, а не з’їли. Всі хто встигне заглянути в гості і з’їдять )))
    Olio, да, сирники - це сила!
  8. #8
    --------

    Re: Сирна запіканка


    я когдато делаф тортик с творожного теста.Умяли оч быстро,мне так понравился что просто я в него влюбился,а если он еще с заварным кремом
  9. #9
    Offline
    Здібна учениця

    Re: Сирна запіканка


    Фото Охотник, давай сюди запость рецепт, пооблизуємся)))
  10. #10
    Offline
    2.0

    Re: Сирна запіканка


    мамачкі! нах я сюди заглянула????????????? тепеер мені загрожує смерть від утоплення у власній слині.... чи його й собі таке забалабєніть як ніть...
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя

Теги для этой темы