Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей16Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 24.
  1. #11
    23q
    Offline
    23-й участник

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    а я утку не очень. это ж она жирная?

  2. #12
    Offline
    Пророк

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    Ответ Сообщение от 23q Посмотреть сообщение
    это ж она жирная?
    Жирная не то слово. Я только грудку ела и то тяжеловатая пища.

    Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    Видела рецепт с апельсинами. Не экспериментировали ?
    Нет, не пробовала. Курицу с лимоном и яблоками запекала.
  3. #13
    Offline
    штатний скептик

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    Зе бест в утку и гусика - антоновка, покатит и лимонка. А с яблоками вместе - чернослив, но обязательно копченый, с запахом (на рынке выбирать носом)) Аж самой захотелось)))
  4. #14
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    От зголошусь з Любашею. Ще як варіант - Симиренко і його аналог Гренні Сміт.
    Мій варіант. Добре мию птицю, щоб не лишалось крові і проч., і так як писав Меладон обов'язково перевіряємо на відсутність пищиків. Зверху тільки сіль і перець. Яблука ріжу на чотири частини, на них трохи солі, перцю, трав (майоран, базилік, орегано, розмарин і т.п.), по столовій ложці меду і гірчиці. Можна ще вичавити неповністю половину лимона (так, щоб у ній лишилость трохи соку) на ці яблука. Перемішую, щоб яблука змастились цим всим. Під шкірку шпигуємо часничок. Спочатку в качку кладу недочавлену половинку лимона, потім яблука. Якщо трохи десь розходиться - можна скріпити зубочисткою. В рукав і в духовку. Щонайменше за 10 хв. до кінця приготування розрізаємо рукав, щоб утворилась скоринка. А жир, що утворився в процесі приготування і запечені яблука можна перебити блендером і вийде чудовий соус.
  5. #15
    Offline
    Пророк

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    В рукав і в духовку. За 10 хв. до кінця приготування розрізаємо рукав, щоб утворилась скоринка
    Наверное, у меня нестандартный рукав. С трудом засунула туда курицу, а утка побольше будет. Или рукава разных размеров бывают?
  6. #16
    Offline
    Нервова, курррва

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    Tiramisu, Є по 5 метрів. Довжину сам вимірюєш, відрізаєш і з обох боків фіксуєш.))
  7. #17
    Offline
    Пророк

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    sharasha, мене більше ширина цікавить))). Купувала рукав з приправою "Торчин" в подарунок. Ледве ту рябу нещасну запхала.
  8. #18
    Offline
    Нервова, курррва

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    Поміряла) 26 см. А в торчиновські в мене тільки філе грудинки влазить)
  9. #19
    Offline
    Пророк

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    В мене курка досить худорлява була.

    Куплю цілий рулон рукава та поекспериментую. З мене повар ще той , але вчитись ніколи не пізно.
  10. #20
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Утка (по быстрому без заморочек)


    Ті рукави, що йдуть в подарунок - маломірки. Беріть краще рулонні. У мене спокійно влазить домашня курка-бройлер, нормальна качка чи гуска.
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3

Теги для этой темы