Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей4Благодарности
  • 4 Сообщение от Meladon
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 9 из 9.
  1. #1
    Offline
    ТАК!
    Calendar

    Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    Цю страву навчили мене готувати в південній Німеччині, але вона поширена як в Швейцарії, франції так і в Італії.

    Рецепт холостяцький, дуже простий, швидкий та смачний.
    Готують іі з макаронних виробів типу "Пір'я", вершків, та свинини (шинка чи будь що свиняче гарячого копчення із вмістом сала не більше 50%) та паприки + багато червоного гострого перцю та спеції.




    беремо свинину



    рубаємо



    так само паприку



    змішуємо спеціями (побільше червоного перцю гострого!!! - щоб пекло у роті) та вершками і проварюємо тримаємо на вогні трохи не до закипання



  2. #2
    Offline
    ТАК!

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    і ставимо варитись макаронні вироби



    за 1 хв до готовності зливаємо воду і заливаємо вершками з іншими інгридієнтами, тримаємо на сильному вогні 30 сек


    Все! можна їсти!





    Смачного!
  3. #3
    Offline
    сцуко бдющий О_о

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    щас попробуемс ))
  4. #4
    --------

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    ВАУ,погреб на кухню варганить се блюдо
  5. #5
    Offline
    сцуко бдющий О_о

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    смасьна ))) спс за рецепт )
  6. #6
    Offline
    Здібна учениця

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    Meladon, а солити не треба?
  7. #7
    Offline
    ТАК!

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    я намагаюся мінімізувати вживання солі в загалі (біла смерть=)
    а зазвичай в приправах збірного типу (до м'яса і тп присутня сіль і глутамат натрію)
  8. #8
    Offline
    Здібна учениця

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    ага, ясно, а я намагаюся не вживати збірні приправи))), а купувати "на розсип"
  9. #9
    Offline
    ТАК!

    Re: Тіпа сучасна європейська кухня (гострі макарони з паприкою та свининою)


    дуже часто збірний приправи виручають
    бо на окремо - є тенденція до того що дещо закінчується і я починаю панікувати!!!
    окрім того коли поспішаєш (а воно буває майже завжди саме так) то це кращій варіант

    ЗІ вчора готував просто шикарну курку с базиліком і чілі, на жаль не робив фото але всім так сподобалось, що вимагають повторити... так що скоро викладу)
+ Ответить в теме

Похожие темы

  1. Сучасна карта Полтави з вулицями
    lisa в разделе Полтава туристична
    Ответов: 14
    Последнее сообщение: 21.10.2011, 20:24
  2. Нужен ли Вам раздел "Кухня"?
    Meladon в разделе Кухня
    Ответов: 24
    Последнее сообщение: 05.01.2009, 12:23
  3. "Зеленая кухня"
    23q в разделе Новини ІТ
    Ответов: 0
    Последнее сообщение: 02.11.2008, 18:24

Теги для этой темы