Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей11Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 4 из 5
Показано с 31 по 40 из 41.
  1. #31
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    Останнім часом користуюсь отаким рецептом
    120 мл теплої води,
    7 мл оливкової олії
    7 г цукру
    4-5 г солі
    240 г борошна
    2 г сухих дріжджів.
    Цієї кількості чітко вистачає на піцу діаметром 30-35 см.

  2. #32
    Offline
    Пророк

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    Sky, чим Ви відміряєте 4-5 грам солі?
  3. #33
    Offline
    Пивовар

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    чайная ложка
  4. #34
    Offline
    Здібна учениця

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    2 г сухих дріжджів.
    коли кидати, з чим змішувати?... напиши, пліз, технологічний процес)))
  5. #35
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    І так, дріжджі змішуємо з водичкою, борошно з сіллю, цукром. Потім у борошно потроху додаю розчинені у воді дріжджі, і коли вже виходить щось подібне до тіста - трохи олійки, потім добре вимішую і залишаю на годину у теплому місці підходити. І все, далі розкачуємо та робимо піцу. Для тих у кого є хлібопічка - ще краще. Виклали все в форму і на програму "Дріжджове тісто".
  6. #36
    Offline
    Пивовар

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    т.к. сообщения за сегодня ушли в страну потерянных вещей... и осталась открытой эта старая страничка) продублирую

    Мерная ложка с хлебопечки (столовая/чайная)
    Соль 20/7 г
    Сахар 15/5 г
    Сухие дрожжи 5 г (в рецептах всега указываются в ч.л.)
    Только что проверил на весах

    Ложечка у меня вот такая - там нет такого понятия "с горкой, без горки". Все что взезло по кромку - то и идет

    ЗЫ: у меня основа любого дрожжевого теста - это 2 стакана муки (240 мл вроде) + столовая ложка сахара + чайная ложка сухих дрожжей + 3/4 стакана воды
    А дальше вариции на тему столовая ложка растительного/сливочного масла, "одно яйцо + вода" общим обьемом 3/4 стакана, "немного больше дрожжей" + на такое же количество увеличиваю соль с сахаром...
  7. #37
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    Ответ Сообщение от Паук Посмотреть сообщение
    Сухие дрожжи 5 г
    в отій ложечці (чайній стороні) , що на фото - 3 г. Столова в тричі більша. (принаймні в мене так). Цукру-солі по 4-5 г.
    Борошно - склянка (іноді в рецептах, переважно іноземних, пишуть "чашка") 200мл приблизно 120 г.
    Все "без гірки"
  8. #38
    Offline
    Пророк

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    Учора готував піцу. (перша піца в моєму житті)
    Рецепти для тіста вирішив брати по-порядку.
    Першим пішов рецепт із другого посту в темі.
    Тісто вийшло для першого дуже непогано.
    А от з начинкою щось не то. Насипав туди буженини, грибів, ананасів, ще з літа заморожених помідорів, засипав усе терим сиром.
    В результаті був відчутний лише смак ананасів, все інше було як трава - ні вкуса, ні цвєта, ні запаха.
    Сиджу і думаю - що я не так зробив?..
  9. #39
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    Ch!p, все так, просто ананас дуже "забиває" смак інших продуктів. Тому ніколи з ним піцу не роблю. Та й солодкий присмак - то для пирога, а не для піци )
  10. #40
    Offline
    Пророк

    re: Справжнє тісто для справжньої піци


    Sky, дякую.
    Так і думав, що убивця - ананас.
    Ну, нічого, для першого разу у мене все-рівно получилася чудова піца )
+ Ответить в теме
Страница 4 из 5

Похожие темы

  1. Справжнє українське весілля
    DVI в разделе Політика та Історія
    Ответов: 16
    Последнее сообщение: 12.11.2010, 19:16
  2. Ответов: 3
    Последнее сообщение: 24.11.2009, 02:00
  3. Фестиваль справжньої музики "Літо у Скольмо"
    samaelkarima в разделе Архів афіши
    Ответов: 0
    Последнее сообщение: 24.05.2008, 00:13

Теги для этой темы