Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 04.07.2008   [permalink]
Завсідник

Chat Суши, роллы

Сразу вспоминается Задорнов - он сказал, что в Полтаве есть заведение "Суши от Хрюши" я такого не знаю)))

В этой теме можно обсудить многое про суши (суси):
- кто пробовал (в каких ресторанчиках)
- кто дома готовил
- этикет при употреблении японских блюд
....

http://www.susi.net.ua/
http://www.osushi.ru/
http://osushi.org.ua/

п.с. вот недавно когда открылось у нас небольшое заведение, помню заказала там роллы, собираюсь расплачиваться, а мне говорят: "девушка, подождите минут 40, пока у нас рис сварится"
Користувачі, що подякували me2guess за цей допис:
горгона пилипівна

Re: Суши, роллы :)

ААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Наступили на хворий мазоль!!! сижу, захлинаюся слиною, отут читаю http://www.sushi-express.com.ua/ а тут - тєма!!! ну всьо!!! сьогодні доля передрікла іти в супермаркет!!! до речі, там вони непогані (це в Кишені, пробачте за рекламу), отой фірми чий сайт.
Готувати, я так розумію, без сноровки і певних навиків справа напряжна. багато інгрідієнтів там... ну і взагалі...
давайте загадаєм бажання, шоб у нас по франшизі відкрили суші-бар! ням... смачного. на всяк випадок!
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
Завсідник

Coffee Re: Суши, роллы :)

Цитата:
Допис від nickeler Переглянути допис
Готувати, я так розумію, без сноровки і певних навиків справа напряжна. багато інгрідієнтів там... ну і взагалі...
давайте загадаєм бажання, шоб у нас по франшизі відкрили суші-бар! ням... смачного. на всяк випадок!
сейчас на сайтах очень подробно весь процесс приготовления роллов расписывают, даже фотографиями или видеороликами сопровождают. так что научиться можно а ингридиенты... - самый дорогой из них - нори (водоросли) больше 40 грн.

вот пиццерий у нас много, а суши-бары?... (
сейчас бы в жару не помешало мороженое из зелёного чая
Користувачі, що подякували me2guess за цей допис:
-/-

Я канешна извиняюсь, но чем таки прельщает хавчик японских бомжей?
Користувачі, що подякували rust за цей допис:
Старий 07.07.2008   [permalink]
горгона пилипівна

rust, ну каг вам сказать... ммм... в мене взагалі на морепродукти неадекватна рекція. чес кажучи пов"язую це з тим, що Полтавщина - йододефіцитний регіон. ну а організм сам знає, чого йому треба. а сполука рис+риба морська сама по собі дуже кльова. суші як альтернатива риби з рисом... ну і те.де. це я про себе, звісно. а кого там ще що приваблює, нехай розказують.
Риклохматко синьо-змерзле

Я їло і суші, і роли, і суп японяцький, не пам’ятаю як називається, але там були водорості і ікра з лососиною. Суп не дуже вдохновив, бо був занадто ситний і пряний. А от між сушами і рлами більше сподобалися суші - там де шарик рису з лососиною та у водоростях)))
горгона пилипівна

laithemmer, а мені дюж нра чорні гриби смажені.
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:

nickeler, не їла я чорних))))
горгона пилипівна

laithemmer, у нас є в так званому Китайському ресторані. 25 гривень порція кажись. але я в Києві хряцала... тако от
Старий 08.07.2008   [permalink]

nickeler, я теж у Києві хряцала то всьо - тут у нас я думаю нічого подібного не буде у нормальній смаковій якості. Зате я ще лю китайські чіпси - отакі велиииикі і хрумтяшшшші)
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн