![]() | |
Ви переглядаєте тему Суши, роллы в розділі Кухня, що є підрозділом форума Інтереси; Сразу вспоминается Задорнов - он сказал, что в Полтаве есть заведение "Суши от Хрюши" я ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
04.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
ААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Наступили на хворий мазоль!!! сижу, захлинаюся слиною, отут читаю http://www.sushi-express.com.ua/ а тут - тєма!!! ну всьо!!! сьогодні доля передрікла іти в супермаркет!!! до речі, там вони непогані (це в Кишені, пробачте за рекламу), отой фірми чий сайт. Готувати, я так розумію, без сноровки і певних навиків справа напряжна. багато інгрідієнтів там... ну і взагалі... давайте загадаєм бажання, шоб у нас по франшизі відкрили суші-бар! ням... смачного. на всяк випадок! | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
04.07.2008
| [permalink] | |||
| Завсідник |
Цитата:
а ингридиенты... - самый дорогой из них - нори (водоросли) больше 40 грн. вот пиццерий у нас много, а суши-бары?... ( сейчас бы в жару не помешало мороженое из зелёного чая ![]() | |||
| Користувачі, що подякували me2guess за цей допис: |
07.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
rust, ну каг вам сказать... ммм... в мене взагалі на морепродукти неадекватна рекція. чес кажучи пов"язую це з тим, що Полтавщина - йододефіцитний регіон. ну а організм сам знає, чого йому треба. а сполука рис+риба морська сама по собі дуже кльова. суші як альтернатива риби з рисом... ну і те.де. це я про себе, звісно. а кого там ще що приваблює, нехай розказують. | ||
07.07.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Я їло і суші, і роли, і суп японяцький, не пам’ятаю як називається, але там були водорості і ікра з лососиною. Суп не дуже вдохновив, бо був занадто ситний і пряний. А от між сушами і рлами більше сподобалися суші - там де шарик рису з лососиною та у водоростях))) | ||
07.07.2008
| [permalink] | ||
nickeler, не їла я чорних)))) | ||
08.07.2008
| [permalink] | ||
nickeler, я теж у Києві хряцала то всьо - тут у нас я думаю нічого подібного не буде у нормальній смаковій якості. Зате я ще лю китайські чіпси - отакі велиииикі і хрумтяшшшші) | ||