25.06.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
непогано) але не вказано на жаль проміжки часу. наприклад, скільки часу потрібно тушити м,ясо. і варити рис?! я теж доливаю періодично воду. але в багатьох рецептах читала, що заливається багато води і всьо. і вариться до готовності. може він швидко вариться і не потребує доливання води тому, що деякі перед варкою заливають рис окропом, а не холодною водою? і ще. я пробувала ще готувати плов з наступними спеціями: каррі, хмелі-сунелі, зіра, і сушений барбарис. Вони надають специфічного смаку і запаху. Але люди, яким я готувала не оцінили. І віддали перевагу просто солі, перцю, цибулі і великій кількості моркви. що до рису. я помітила на фото, щоб рис не лише довгий, а ще й дикий і пропарений. а пропарений чи не пропарений рис - має значення? і чи буває рис лише дикий в пакеті? Дякую за: ідею про заливання води через лопаточку (ніж), і за ідею про два види жирів. Я тіки вчусь готувати і мені дуже було цікаво! Востаннє редагував Rosinka: 25.06.2008 о 22:56. | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
Я думаю эт не чистый алюминий,а его сплав какойто.У меня дома валяется казанок походный сплав такой как у чавуна в которых самогон гонят на селе ![]() | ||
25.06.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
Специи, тут надо учитывать вкусы людей которые его кушают. Не все что нравится мне, нравится остальным... а поедание плова в одиночку это кощунство. ![]() Про жир пока жил в Полтаве покупал смалец, сначала его растапливал потом масло подсолнечное, в киеве не использовал смалец из-за его отсутствия. а вообще мясо должно давать животный жир... | |||