Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 30.05.2008   [permalink]
-/-

Re: Плов

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
IMHO, це чугуній...
не свосем чугуний бы кило 3 весил
Старий 31.05.2008   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від rust Переглянути допис
Алюминиевая кастрюля весом в килограмм?
толстый алюминий ?
Старий 31.05.2008   [permalink]
-/-

нет, я точно сказатьне могу что за метал, но всегд в семье используется именно емкости такого типа для плова
Старий 01.06.2008   [permalink]
Шпійон ;)

мой отец в похожем котелке плов делал (пока я его для походов не спер ) - дык люминь
Старий 01.06.2008   [permalink]
-/-

Да не может это люминь быть... лотность не та
Старий 25.06.2008   [permalink]
Новачок

непогано) але не вказано на жаль проміжки часу. наприклад, скільки часу потрібно тушити м,ясо. і варити рис?!
я теж доливаю періодично воду. але в багатьох рецептах читала, що заливається багато води і всьо. і вариться до готовності. може він швидко вариться і не потребує доливання води тому, що деякі перед варкою заливають рис окропом, а не холодною водою?
і ще.
я пробувала ще готувати плов з наступними спеціями: каррі, хмелі-сунелі, зіра, і сушений барбарис.
Вони надають специфічного смаку і запаху. Але люди, яким я готувала не оцінили. І віддали перевагу просто солі, перцю, цибулі і великій кількості моркви.
що до рису. я помітила на фото, щоб рис не лише довгий, а ще й дикий і пропарений. а пропарений чи не пропарений рис - має значення? і чи буває рис лише дикий в пакеті?
Дякую за: ідею про заливання води через лопаточку (ніж), і за ідею про два види жирів. Я тіки вчусь готувати і мені дуже було цікаво!

Востаннє редагував Rosinka: 25.06.2008 о 22:56.
Пророк

Я думаю эт не чистый алюминий,а его сплав какойто.У меня дома валяется казанок походный сплав такой как у чавуна в которых самогон гонят на селе
-/-

Відповідь:
Допис від Rosinka Переглянути допис
непогано) але не вказано на жаль проміжки часу. наприклад, скільки часу потрібно тушити м,ясо. і варити рис?!
я теж доливаю періодично воду. але в багатьох рецептах читала, що заливається багато води і всьо. і вариться до готовності. може він швидко вариться і не потребує доливання води тому, що деякі перед варкою заливають рис окропом, а не холодною водою?
і ще.
я пробувала ще готувати плов з наступними спеціями: каррі, хмелі-сунелі, зіра, і сушений барбарис.
Вони надають специфічного смаку і запаху. Але люди, яким я готувала не оцінили. І віддали перевагу просто солі, перцю, цибулі і великій кількості моркви.
що до рису. я помітила на фото, щоб рис не лише довгий, а ще й дикий і пропарений. а пропарений чи не пропарений рис - має значення? і чи буває рис лише дикий в пакеті?
Дякую за: ідею про заливання води через лопаточку (ніж), і за ідею про два види жирів. Я тіки вчусь готувати і мені дуже було цікаво!
Временные отрезки сказать не могу... приготовление вкусной требует наличие интуиции. скжу так первый вкусный плов получился раза с 10...
Специи, тут надо учитывать вкусы людей которые его кушают. Не все что нравится мне, нравится остальным... а поедание плова в одиночку это кощунство.
Про жир пока жил в Полтаве покупал смалец, сначала его растапливал потом масло подсолнечное, в киеве не использовал смалец из-за его отсутствия. а вообще мясо должно давать животный жир...
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum