Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей2Благодарности
  • 2 Сообщение от Meladon
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 8 из 8.
  1. #1
    Offline
    ТАК!

    Гриль паті


    На прохання та за побажання, маючи на меті святкування та хтиву тенденцію відчути себе середньостатестичним піндосом, а насправді просто насмажити мяса - представляю вам : Гриль паті!





    як воно було ... поїхали до вітчизняно-буржуйського і дорогого супермаркету, накупили там мясаааааааааа.......






    зелененького для пододовати до попоїсти, цибулю та приправки для маринування. Побачив я новий набір спецій до свинини з мордою вусатого дядька національність якого не гармонує з мясом, що приправляється....




    більше кілограму цибулі було почищено, порізано



    і перетворено на кашку в блендері


  2. #2
    Offline
    ТАК!

    Re: Гриль паті


    робимо 2 маринади по-піндосцьки

    один з гострим томатним соусом чілі - екстра
    інший на основі цибулі з великою кількістю коріандру, перцю і тп....



    виливаємо півпляшечки гострого томатного і засипаємо пачечкою приправи до мяса


    додаємо трішки водички, оцту і олійки



    ретельно вимішуємо, маючи на меті рівномірність консистенції




    другий маринад: знову пачка спецій до свинии+перець+коріандр+багато кмину




    і цибулькова кашка





    і вимішуємо, вимішуємо
  3. #3
    Offline
    ТАК!

    Re: Гриль паті


    в обидва маринади занурюємо мясо, приблизно на годинку-дві



    більш жирніше мясо йде до гострого маринаду



    і робимо салатик-приправку (соусік)
    шинкуємо порєй










    і петрушку


  4. #4
    Offline
    ТАК!

    Re: Гриль паті


    виходить дуже гарно =)

    перчимо та заливаємо соєвим соусом



    і сметаною

  5. #5
    Offline
    ТАК!

    Re: Гриль паті


    абсолютно нахабним та хамським чином спускаемось в двір, вибираємо місце на розі вітрів! і.... встановлюємо трильовий апарат!!




    розпалюємо вугілля намагаючись донести димок до кожного відчининого вікна офісних працівників та сусідів по дому



    колбаски йдуть як оперетивчик (бо дуже вже голодні були)



    і смажимо першу партію стейків .... ум...................



    поступово аромат розноситься на сотні метрів навкруги ....




    офісні щурі починають виглядати з вікон, показувати тільки їм відомі приманюючі знаки ....
    прохожу сусід цікавляться, що до чого, скільки коштуе засмажене мясо , дехто повиходм активно палити на балкон ... слина тече декалітрами ....
  6. #6
    Offline
    ТАК!

    Re: Гриль паті





    і ось перша партія готова ..... які запахи .. всі щиро мліють ...





    закладаємо другу партію... поливаючи все цибульковим маринадом ....




    далі була ще третя партія ... але тендітні руки кулінарного митця вже невитримали таких нелегких випробувань скаженої долі.....
  7. #7
    Offline
    ТАК!

    Re: Гриль паті


    на гарнір - хліб та булочки =))


    а ще багато всяких соусів, гірчись та всякого такого ... а і ще був - хрін =)))



    мясо вийшло дуже смачнючим







    і в комплекті все було дуже смачним та поживним.... естетично задовільнивши смаки голодних, проте вибагливих гурманів, що змели все наготоване за лчені півгодинки ....





    на цих вихідних як раз буде нормальна погода, тож раджу всім зробити собі свято споживання смаженого мяса
  8. #8
    Pricker
    Гість

    Re: Гриль паті


    Був присутній при приготуванні. Навіть є кілька моїх фотографій. Від себе хочу додати. Аромат незрівняний настільки що навіть не передати словами. Приношу особисте вибачення перед офісними працівницями будівлі поряд за те що не розділили з нами всю несамовиту радість святкування свята шлунку.
    P.S.: Мясо треба вибирати як найжирніше - воно виходить соковитішим. В якості замінника "Табаско" можна використоввувати "Наваро-супер гострий".
    Особиста подяка автору за дуже гарне виконання !
+ Ответить в теме

Теги для этой темы