Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей1Благодарности
  • 1 Сообщение от Meladon
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 5 из 5.
  1. #1
    Offline
    ТАК!
    Cool

    Шаурмішко по-домашньому 2 (бюджетний варіант)


    При приготування ставилась мета - зробити то як най дешевше. Думаю буде особливо актуально чоловікам після 8го березня, оскільки всі роші розійшлись на подарунки, а ті що не розійшлись .. то розійдуться за вихідні ...




    На відміну від першого рецепту інгрідієнти купуємо по мінімуму... максимально використовуємо те, що завалялось в холодильному шкафу


    із купованого:
    лаваш вірменьский (2шт в комплекті за 2,90 грн)
    ковбаса (сама дешева по 10 грн./кг.), доречі краще не знати з чого і як її готують... попереджаю не читайте склад інгрідієнтів її!
    Ковбаси використовуємор приблизно по 200-250 гр. на кожну шаурмішку




    в холодильнику була капуста квашена




    та маринований огірок





    а також: майонез, гірчиця

  2. #2
    Offline
    ТАК!

    Re: Шаурмішко по-домашньому 2 (бюджетний варіант)


    Більш детально цього разу всеж таки зупинюсь на стандартному (салатному) маринуванні цибулі ....

    берему цибульку (салатна біла)

    ріжемо тоненько-тоненько





    в ємкості в якій будимо маринувати : додаємо по чайній ложці: перець,Сіль,Цукор і 2 чайних ложки оцту!



    це все пермішуємо і заливаємо гарячою водою 90-95С (ала не окропом!!!!)



    маринується не більше 10 хв.
  3. #3
    Offline
    ТАК!

    Re: Шаурмішко по-домашньому 2 (бюджетний варіант)


    доречі .. огірки ріжемо ...




    і переходимо до власне кажучи ДЗЕН-процесу

    намазуємо лаваш майонєзом



    розкладаємо капусту



    огірки та цибульку




    і чудову ковбаску поливаючи все гірчицею (можливо краще було кетчупом але його не було =(

  4. #4
    Offline
    ТАК!

    Re: Шаурмішко по-домашньому 2 (бюджетний варіант)


    ЗАГОРТАННЯ!:

    підгибаємо нижній край



    з правого краю поступо згортаємо в тугеньку трубочку





    лівий кінець повинен бути чистим, віне піде на підсмажування, яке закріпить шаурмішку.... інакше буде розвалюватись



    і цим лівим кінцем до низу вона йде на сковорідку




    де обсмажуємо з усіх сторін до появи шикарного кольору

  5. #5
    Offline
    ТАК!

    Re: Шаурмішко по-домашньому 2 (бюджетний варіант)


    і власне гризимо проявляючи всі свої низькі природні інстинкти до поглинання білків, жирів, вуглеводів, емульгаторів, стабілізаторів та інших смакових та харчових добавок =)


+ Ответить в теме

Похожие темы

  1. шаурмішко по-домашньому
    Meladon в разделе Кухня
    Ответов: 19
    Последнее сообщение: 10.03.2008, 18:19
  2. Ответов: 3
    Последнее сообщение: 07.03.2008, 18:19

Теги для этой темы