Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 5 из 5.
  1. #1
    Offline
    ТАК!

    Фірмова курка


    Наршті добрався і викладу і розкажу як готувати мою фірмову меладонську курку на банці! Більше не доведеться розказувати на пальцях! всім хто просив - будьласка - вивчайте!

    насправді курки було дві =)
    Замість одніеєї великою вирішили взяти 2 маленьки (такі собі курчатка)

    Представляю вашій увазі :
    генетично модифікована, вирощена на гормонах та стероїдах у надшвидку строки - Наша РЯБА (2шт)




    в першу чергу змиваємо залишки хімікатів, якими їх обробляли в процесі підготування до продажу




    і залишаємо трішки погрітися у проміньцях флюорисцентної лампи


  2. #2
    Offline
    ТАК!

    Re: Фірмова курка


    оце от набір всіх спецій ! і ! обовязково зверніть увагу на паніровочні сухарі! брати тільки і тільки ці (доречі вони вже були в мене в рецепті крилець)





    в якій небудь посудені змішуємо сухарі з спеціями за смаком і обовязково додаємо сіль (трішки)




    далі йде процес складного пошуку підходящої баночки, на яку власне кажучи будемо її насаджувати, шукав довго, довго мив і нарешті!



    ці дві чаріаних баночки (з звуженим до гори горлятком) заповнюємо ароматними спеціями






    і заливаємо гарячою водою!

  3. #3
    Offline
    ТАК!

    Re: Фірмова курка


    переходимо до складного



    філософського та медитативного процесу обвалювання курки в сухарях





    з гнусною жорстокісттю та емоційними викриками насаджуємо курку на банку !!!





    та обсипаємо всі ділянки, що пропустили






    далі ... готуємо трон для красунь .... в даному випадку це жировий піддон засипаний сіллю (для того, щоб жир не горів і не смерділо ...)


  4. #4
    Offline
    ТАК!

    Re: Фірмова курка


    оскільки курей 2 шт. то доведеться їх саркастично всадити одна на проти одної



    гарненько вони виглядають




    і відправляємо їх в духовку розігріту до 250С і тримаємо їх там при найнижчій температурі можливій (150-140С) приблизно 2,5 години






    запахи при цьому вражають голодні шлунки оточуючих струменями шлункового соку
  5. #5
    Offline
    ТАК!

    Re: Фірмова курка


    отак вони виглядають з банки зняті =)






    рекомендую вживати з національним колоритом та заморськими гострими соусами =)

+ Ответить в теме

Теги для этой темы