Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей2Благодарности
  • 2 Сообщение от Meladon
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 3 из 3.
  1. #1
    Offline
    ТАК!

    Копчена форель зі смаженим рисом


    Продовжуємо готувати цікавеньке..
    Сьогодні готував дещо не зовсім ординарну страву як на смак український.



    так ось, роскажу...

    Нам знадобиться копчена риба (бажано форель але не сьомгу, можливо використовувати саму дешеву скумбрію)
    Рибку я завчасно відфеліровав та порізав на шматочки:



    набір інгрідієнтів:

    рис (вищий гатунок! обов"язково! басматі)
    цибуля (біла,порєй,зелена)
    Оцет
    оливкова олія
    лимончик
    яйця
    часник
    корінь селери




    приправ знадобиться небагато оскільки рибка буде й так смачна
    чорний перець для смаку
    трішки рибної приправки
    лаврушка
    та фенхель (для тонкого аромату)




    подрібнюємо цибульку і відправляємо її на розугруту сковорідку з оливковою олією та лавровими листочками



    і ставимо варитися яйця, котрі потім чистимо та нарізаємо...

  2. #2
    Offline
    ТАК!

    Re: Копчена форель зі смаженим рисом


    цибуля пассеруєцця поки не розмякне, додаємо зверхк подрубнений часничок:



    і цибульку


    і виглядає все дуже романтично

    додаємо фенхеля зо дві чайні ложки



    і додаємо рис (так прямо на сковорідку!)




    просмажуємо його помішуючи інтинсивно на інтенсивному вогні 2-3 хв.

  3. #3
    Offline
    ТАК!

    Re: Копчена форель зі смаженим рисом


    заливаємо кипячою водою (трохи більше літру в мене було)




    вода швиденько віипровується, додаємо потертий корінь селери і
    закриваємо кришкою на 12 хв. (кожні 3 хв. помішуємо, щоб рівномірно пропікся рис і нічого непідгоряло)



    додаємо порізані яйця і зелену цибульку




    закидуємо до рису нашу рибку і накриваємо кришкою і просмажуємо ще 1-2 хв. (для наповнення ароматом)




    споживати гарячим! з пивом та обовязково з лимончиком!




    Смачного!
+ Ответить в теме

Теги для этой темы