Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей4Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 28.
  1. #11
    Offline
    ри?

    Re: Кухні народів світу


    Це ж нада -скіки надрукачила!! Тіко маю питання - ну там багато всього, три пляшки вина, літр мінералки - тобто цього напою буде десь з відро?

  2. #12
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Кухні народів світу


    Угу, з відро.
    Ми саме у відрі і готували Але нас було чоловік так з 8-10. І я буду готувати на юрбу цілу.
    Ну, а так, є рекомендовані пропорції на певну кількість порцій. Просто в тебе позалишаються в пляшках всякі там роми і мінералки і вино, якшо робити порційно.
  3. #13
    Offline
    ри?

    Re: Кухні народів світу


    Іспанська кухня
    Омлет з креветками


    В ідеалі: 2 ст. л. оливкового масла; 250 г. нарізаних грибів; 1-2 ст. л. бренді; сіль, молотий перець; 400 г. почищених креветок; 4 яйця; подріблена петрушка - 2 ст.л.

    У широкій сковорідці розігріти масло і покласти туди грибки. Побризкати на них бренді (Не пити, а бризкати!!). Посолити і поперчити за смаком. Готувати на сильному вогні, поки рідина з грибків не почне випарюватися. Сирі очищені креветки всипати до грибків і тушкувати хвилини дві, помішуючи. Потім зменшити вогодь до малого, і влити до грибків з креветками злегка збиті яйця, а зверху посипати петрушкою. Готувати, помішуючи, поки яйця обсмажаться, але зверху будуть рідкими. Подавати відразу на підігрітій тарілці.

    Як на мене, все дуже гарно і смачно. Але все ж таки при приготуванні доведу яйця до повного обсмажування, бо не дуже люблю соплі на тарілці (пробачте...)! І креветки напевне трохи проварю перед викиданням на сковорідку.
    До речі, грибки-то випарюються довго :))))

    P.S. Хто-небуть куштував таку страву, як енчілади? Це мексиканька страва. Якшо так, будь ласка поділіться досвідом куштування :)
  4. #14
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Кухні народів світу


    А ти виклади спочатку рецепт енчіладів, потім приготує хтось а потім і поділимося досвідом куштування :)
  5. #15
    Offline
    ри?

    Re: Кухні народів світу


    Ответ Сообщение от Uksus Посмотреть сообщение
    А ти виклади спочатку рецепт енчіладів, потім приготує хтось а потім і поділимося досвідом куштування :)
    Але ж енчілади різні є: і з яєчною, і з сирною начинкою, і з перцем, і з куркою.... Тобі яку? :)
  6. #16
    Offline
    ри?

    Re: Кухні народів світу


    Ну всьо, тримайтеся!!

    Мексиканська кухня
    Енчілади з сирною начинкою

    3 ложки соняшникової олії; 12 пшеничних тортілій (шо це??!!); 1 порція томатного соусу; 1 ч.л. гострого молотого чілі; 30 г. тертого сиру «Пармезан»; 1 ст.л. подрібленого свіжого коріандру.
    Для начинки: 750 г. нежирного пресованого творога; 400 г. тертого сиру (зараз повмираєте!! І де його всьо знайти?!) «Кесо-фреско», «Ланкаширського», «Чеширського» чи «Уенслідейлського»; 1,5 ч. л. молотої гірчиці; 2 мілко подріблених зубчики часнику, перець.

    Розігріти плиту до 190°С. Змазати жиром мілке жаростійке блюдо. Щоб приготувати начинку, змішати у мисці всі інгрідієнти. Нагріти у сковорідці масло. По черзі покласти у сковорідку з гарячим маслом тортільї. Обсмажувати кожну з обох сторін 3-5 секунд, поки вони не стануть м’якими. Обсушити на абсорбуючому кухонному папері і завернути у серветку, шоби вони лишилися теплими. Порівну розкласти начинку на теплі тортільї, згорнути трубочками і покласти на блюдо розрізом вниз. Додати молотий чілі у томатний соус і залити ним енчілади, а зверху посипати тертим сиром. Потім загорнути це все у фольгу і запікати хвилин 45. Потім зняти фольгу і запікати ще 15 хвилин до золотавої скоринки. Дістати з духовки, посипати коріандром і подавати гарячими!

    Я собі ото все уявила, і мало не захлинулася слиною :)...
    Але...багато чого незрозумілого - а точніше, незнайденного!
  7. #17
    Offline
    Постійний відвідувач

    Re: Кухні народів світу


    Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    2 Ihor

    Але все ж таки дуже часто доходжу висновку - інколи буває набагато краще, коли ти вдома, поруч тепле тіло, і ти собі лежиш у темряві, дивишся у вікно на міські вогні, а у руці бовтається келих ...приміром от з таким напоєм....
    Вот и я в последнее время прихожу к этому. Только я не в окно смотрю, а на звездочки фосфорные ( весь потолок обклеила) ... Может это уже старость?
  8. #18
    Offline
    Пророк

    Re: Кухні народів світу


    Ответ Сообщение от Малышня Посмотреть сообщение
    Вот и я в последнее время прихожу к этому. Только я не в окно смотрю, а на звездочки фосфорные ( весь потолок обклеила) ... Может это уже старость?

    да не, я от тоже люблю дома проводить вечера, правда когда я в отпуске то дома меня не найдешь и днем с огнем
    старым себя не считаю, однако дома с готовкой не заморачиваюсь, т.к. для кулинарный изысков есть рестораны со специально обученным персоналом

    Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Ну всьо, тримайтеся!!

    Мексиканська кухня
    Енчілади з сирною начинкою

    3 ложки соняшникової олії; 12 пшеничних тортілій (шо це??!!); 1 порція томатного соусу; 1 ч.л. гострого молотого чілі; 30 г. тертого сиру «Пармезан»; 1 ст.л. подрібленого свіжого коріандру.
    Для начинки: 750 г. нежирного пресованого творога; 400 г. тертого сиру (зараз повмираєте!! І де його всьо знайти?!) «Кесо-фреско», «Ланкаширського», «Чеширського» чи «Уенслідейлського»; 1,5 ч. л. молотої гірчиці; 2 мілко подріблених зубчики часнику, перець.

    Розігріти плиту до 190°С. Змазати жиром мілке жаростійке блюдо. Щоб приготувати начинку, змішати у мисці всі інгрідієнти. Нагріти у сковорідці масло. По черзі покласти у сковорідку з гарячим маслом тортільї. Обсмажувати кожну з обох сторін 3-5 секунд, поки вони не стануть м’якими. Обсушити на абсорбуючому кухонному папері і завернути у серветку, шоби вони лишилися теплими. Порівну розкласти начинку на теплі тортільї, згорнути трубочками і покласти на блюдо розрізом вниз. Додати молотий чілі у томатний соус і залити ним енчілади, а зверху посипати тертим сиром. Потім загорнути це все у фольгу і запікати хвилин 45. Потім зняти фольгу і запікати ще 15 хвилин до золотавої скоринки. Дістати з духовки, посипати коріандром і подавати гарячими!

    Я собі ото все уявила, і мало не захлинулася слиною :)...
    Але...багато чого незрозумілого - а точніше, незнайденного!

    ну походу это их нац. лепешки
  9. #19
    Offline
    ри?

    Re: Кухні народів світу


    Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    ну походу это их нац. лепешки
    От лайно , а деж їх узять у нас у Полтаві?!
  10. #20
    Offline
    Пророк

    Re: Кухні народів світу


    Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    От лайно , а деж їх узять у нас у Полтаві?!
    не знаю...да должны быть по-любому и стоить копейки, поспрашивай в больших магазинах!

    да я сам хотел бы найти в Полтаве ликер Parfait Amour
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3

Похожие темы

  1. Ответов: 10
    Последнее сообщение: 29.05.2007, 15:26

Теги для этой темы