Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей6Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 4 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 32.
  1. #1
    Offline
    Новачок

    Котлеты


    Подскажите, пожалуйста, как приготовить "пушистые" котлеты?
    Мой рецепт прост: фарш, чеснок, соль, перец, яйца, хлеб моченый, панировочные сухари.
    А у вас какой?

  2. #2
    Offline
    Злий

    Re: Котлеты


    Ответ Сообщение от LunaMel Посмотреть сообщение
    Подскажите, пожалуйста, как приготовить "пушистые" котлеты?
    Жена - 1шт
    Кухня - 1шт
    Заявка на котлетки - Побольше штук.
  3. #3
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Котлеты


    Багато яєць не кладіть. Замість хліба можна манку додавати. Ну і окрім часнику (його до слова можна взагалі не класти), терта чи мелена цибуля. Панірувати можна і в борошні. Обов'язково добре вимішати і дати відпочити.
  4. #4
    Offline
    Новачок

    Re: Котлеты


    Я тоже чеснок не кладу - лук больше нравится! А еще люблю внутрь кусочек твердого сыра завернуть!))
  5. #5
    Online
    бог

    Re: Котлеты


    ...делал сам, пошагово, как на видео-БОМБА!!!

  6. #6
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: [Офтопик] Досчитай до миллиона!


    Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    У вас завжди такі свіжі та цікаві ідеї...

    Особливо відео отого мужика про котлети...Незабуду, непробачу !!!!
    А що з ним не так? Чи я вас з дієти зірвав? ))) Бо щось ви часто про котлети пишете ))
  7. #7
    Offline
    المزيد من النفط

    Re: [Офтопик] Досчитай до миллиона!


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    А що з ним не так? Чи я вас з дієти зірвав? ))) Бо щось ви часто про котлети пишете ))
    Про котлети я пишу вперше. Ну втретє, не більше.

    Про ролик і методи приготування того, що ВОНО назвало котлетами пізніше. Далі буде...
  8. #8
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: [Офтопик] Досчитай до миллиона!


    Karen, давайте ж, розкажіть як треба. А то тільки погрожуєте, що розповісте. І те, що ВІН назвав котлетою, котлетою і є. Ну максимум трохи пересмажилась якась, але б подивився, що у вас вийшло на камеру ))
    Бо там в темі баришні часнику пруть так, що і в роті горітиме і смердітиме як у пенсіонера з траліка, суцільний часник. До речі, а що не так в тому рецепті? Типовий рецепт, я тільки хліба менше кладу. І фарш роблю яловичина+жирна свинина (або яловичина+нежирна свинина+сало).
  9. #9
    Offline
    المزيد من النفط

    Re: [Офтопик] Досчитай до миллиона!


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Karen, давайте ж, розкажіть як треба. А то тільки погрожуєте, що розповісте. І те, що ВІН назвав котлетою, котлетою і є. Ну максимум трохи пересмажилась якась, але б подивився, що у вас вийшло на камеру ))
    Бо там в темі баришні часнику пруть так, що і в роті горітиме і смердітиме як у пенсіонера з траліка, суцільний часник. До речі, а що не так в тому рецепті? Типовий рецепт, я тільки хліба менше кладу. І фарш роблю яловичина+жирна свинина (або яловичина+нежирна свинина+сало).
    Без сала роблю. Беру нежирну якісну свинину. Часнику на 2,5 кг фаршу 5-6 невеликих зубків. Цибулини десь три немаленьких. Хліба менше чверті від загального об'єму. Яєць 2-3. Панірую у сухарях навпіл з борошно.
    Котлети виходять смачні але я хотіла, щоб були пухкі. Купилась на ваше відео. Наперла батону.
    Яйця клала, бо люди у коментах писали, що у них котлети порозвалювались.
    Але вони вийшли несмачні !!!! На вигляд гарні, пухкі, але це НЕ КОТЛЕТИ !!!

    Дебіл той мужик. З поганого м'яса якісних котлет не зробиш.
    Найбільш вразило вбивання води у білок, Карл !!!!! Нанотехнології, блін !!!! Краще б він тому фаршу електрофорез зробив !!!


    Sky, ви бачили як ВОНО різало цибулю !?!?!? Навіщось перед цим помило і по-звірячому почистило-покромсало !!!!!
  10. #10
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: [Офтопик] Досчитай до миллиона!


    Я ж кажу, станьте, приготуйте на камеру. А от якщо хотіли пухких котлет, запитайте у кухарів шкіл і взагалі кухарів радянського періоду, скільки хліба клали в фарш - ви здивуєтесь, але стільки ж, як на відео До речі, у відео сказано, що рахувати треба об'єм намоченого).
    Розказую вам свій спосіб. На кіло фаршу, жирного фаршу зі свинини та яловичини (і не важливо з якої частини туші тварини, головне свіжість і щоб тваринка не померла власною смертю), дві цибулини середнього розміру (перемелених одночасно з фаршем або натертих на тертушку), одне яйце, близько 200 г вже розмоченого у воді білого хліба чи батона (воду сильно не віджимаю, адже фаршу потрібна волога), якщо фарш виходить рідкуватий - додаю 2-3 столові ложки манки. Сіль, перець за смаком. І ніякого часнику. Не люблю його запах в котлетах. Добре вимішую, потім ніби відбиваю об миску, так як це робив дядько з відео, і лишаю відпочити на півгодини-годину. Смажу на добре розігрітій сковороді паніруючи в борошні або сухарях. Всьо. І ще, ну не виходять в мене пухкі котлети з нежирного м'яса. Соковиті, але тугуваті.
+ Ответить в теме
Страница 1 из 4 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя

Похожие темы

  1. Ответов: 6
    Последнее сообщение: 09.05.2011, 11:54