беремо крильця - бажано наша ряба - вона генетично модифікована і кормлена модифікованими фігнями - такщо смак кращий за інших
беремо отаку паніровку-приправу (є ще до курки паніровка) додаємо сіль та приправи за смаком обов"язково
миємо крильця (можна трішки промаринувати - кому як подобається, детально зупинятись небуду)
паніровку за спеціями пересипаємо в зручну ємність
далі крильця обліплюємо паніровкою (більше нічого не треба додавати - ні яєць - нічого!)
отримуємо дуже гарне крильце
потім вікладаємо на решіточку (не на сковорідку!!!)
відправляємо їх в духову шафу
під низ ставимо протвинницю заслану фольгою (щоб леше було мити)
ставимо на слабенький вогник і залишаємо приблизно на 2 години
коли крильця достатнь прожаряться (потрібно стопити весь жир та зробити їх хрумкими) виймаємо їх
рекоминдовано вживати до пива та білого вина без гарніру
ЗІ рецепт із серіїї смачна та нездорова їжа