Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей6Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2
Показано с 11 по 14 из 14.
  1. #11
    Offline
    Пророк

    Re: Яйця з желатину і штучне м"ясо


    Може й рекламний трюк, але
    - смакові рецептори не обманиш
    - в свій хліб всяких там розпушувачів та іншої гадості сипати не будеш
    nickeler, що там в 90х було з хлібом? Я щось пропустив?

    Яйця з желатину, це для нас покищо новинка китайської інженерії, яка не вкладається в розум. Так підозрюю, що недовго зосталося, і це стане нормою ))
    А з м"ясом, тут взагалі, можна годинами дискутувати. Навіть якщо воно справжнє, навіть якщо свіже,- дуже багато залежить від того, чим годували тварину, перш ніж вона пішла під ніж, а потім попала на прилавок.
    Як показує "бестпрактіс", тварину треба годувати спеціально підібраним набором хімії, який дозволяє в максимально швидкі сроки нагнати масу, зарізати і продати.
    Наскільки "корисно" їсти таке м"ясо - не знаю.
    Сумніваюся, що ті, хто цим займається, вживає його до їжі.

  2. #12
    Offline
    2.0

    Re: Яйця з желатину і штучне м"ясо


    Ответ Сообщение от Ch!p Посмотреть сообщение
    що там в 90х було з хлібом? Я щось пропустив?
    не знаю, як у кого, а у нас ьуло натуральне господарство, коли замість грошей, був бартер. і було борошно, з якого доводилося бадяжити хліб. то я напеклась на все життя вперед ))))


    Ответ Сообщение от Ch!p Посмотреть сообщение
    Яйця з желатину, це для нас покищо новинка китайської інженерії, яка не вкладається в розум.
    шось ви недооцінюєте наших Кулібіних. вперше про такі яйця я почула від полтавських стандартметрологів роки зо два тому)
  3. #13
    Offline
    Пророк

    Re: Яйця з желатину і штучне м"ясо


    Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    шось ви недооцінюєте наших Кулібіних
    Просто, розбалуваний домашніми продуктами, я раніше ніколи про це не замислювався.
  4. #14
    Offline
    Пивовар

    Re: Яйця з желатину і штучне м"ясо


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Але це ті ж самі термофіли
    при какой температуре начинает сворачиваться белок (основа любой жизни) :? очень сомневаюсь, что она выше 80-100 градусов
    а хлеб выпекается при +150 около 50 минут
    потому считаю всякуфигню про термофильные дрожжи бредом
    в кипящей воде (100°С) погибают все микроорганизмы, а в стерилизаторы-автоклавы вообще используются в медицине (там градусов 120-130), где нужна стерильная чистота инструментов


    Ответ Сообщение от Cveha Посмотреть сообщение
    а в хлібопічці хрензнаскіки колдобаситься воно, це ж скільки енергії
    время приготовления хлеба 3:20 или 4:00 часа
    из них выпекание - около 50 минут, где тэн кочегарится докрасна, причем не всё время, а по принципу утюга - нагнал температуру, выключился, температура упала ниже предела - опять включился
    тоесть полная мощность (киловатт или полтора) включается максимум минут на 20
    всё остальное время - поддерживается температура около 30-35°С, и минут 10-20 крутится двигатель (замес теста)
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2

Похожие темы

  1. Ответов: 147
    Последнее сообщение: 21.05.2012, 21:29
  2. Ответов: 0
    Последнее сообщение: 30.11.2011, 14:00
  3. Ответов: 24
    Последнее сообщение: 28.04.2010, 07:00
  4. Ответов: 5
    Последнее сообщение: 27.02.2010, 09:32