Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей9Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2
Показано с 11 по 19 из 19.
  1. #11
    Offline
    Зануда

    Re: Холестерин


    Ответ Сообщение от черешня Посмотреть сообщение
    А ви на чому смажите?
    рослинні олії - соняшникова, кукурудзяна, оливкова.

  2. #12
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Холестерин


    черешня, на олії.
  3. #13
    Offline
    ри?

    Re: Холестерин


    На шматкові сала) тобто на жиру з сала - сало наштрикується на виделку і воцькається ним по пательні.
  4. #14
    Offline
    Зануда

    Re: Холестерин


    Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    На шматкові сала)
    ааааааа...якщо мова саме про млинці, то годиться такий спосіб ))
  5. #15
    Offline
    Здібна учениця

    Re: Холестерин


    Ответ Сообщение от черешня Посмотреть сообщение
    А ви на чому смажите?
    млинці смажу або без нічого (додаю в тісто олію) або наколюю на виделку шматочок сала і за кожним налисником протираю пательню. Все інше на олії, смалець вже дуууже давно відійшов до пращурів)))
  6. #16
    Offline
    Пророк

    Re: Холестерин


    Ответ Сообщение от Olio Посмотреть сообщение
    відійшов до пращурів)))
    Да! Я теж думала, що відійшов, а виявляється тітки дістають його десь і смажать. Я не тільки про блини питаю, а вобще. Хтось смалець вдома використовує?
  7. #17
    Offline
    ри?

    Re: Холестерин


    Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    якщо мова саме про млинці, то годиться такий спосіб
    Да, саме про млинці, бо ж мова йшлася про Масляну...чи нє? Я знов шось наплутала?
    А взагалі так, на олії всьо інше смажиться.
  8. #18
    Offline
    Нервова, курррва

    Re: Холестерин


    Тільки на оливковій. Від іншої - печія) А від смальцю - взагалі капєц. Спитайте у будь-якого дієтолога: смалець - зло для шлунку!
  9. #19
    Offline
    Новачок

    Re: Холестерин


    Взагалі смажити на олії не рекомендується!
    Можна провести експеремент, нагрійте на петельні олію (до димку) і поставте на пару годин щооб охолонула, а краще на цілу ніч. Потім вона просто пахне оліфою, хоча такою вона і стає, після того, як її нагрівають. В ідеалі смажити на топленому маслі у нього температурний поріг вище, а ще ідеальніше тушкувати а не смажити.
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2