Грошова допомога постраждалим у війні!
Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей17Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 26.
  1. #11
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Лимонний пиріг


    Якшо хто не здогадався, то це я сьогодні пекла пиріг і замучила когось тут своїми уточненнями
    Ітак пиріг спечений і вже спробуваний
    Здається, в мене чайна ложка нестандартного розміру або горку тре було зрізати, бо тісто вийшло солонуватим. Так шо строго півложечки і без горки, мабуть, треба.
    А ще паніка охоплювала мене сьогодні кілька разів - коли тісто розпласталося в духовці (хотілося бортиків) і коли такі чудові збиті яйця осіли ... Але Скай вже все поуточнював, так шо наступні сміливці будуть підготованими
    І начинка лимонно-апельсинова, бо вдома виявився всього один лимон. Ну, думаю, не згірше вийшло ніж просто з лимонами.

  2. #12
    Offline
    штатний скептик

    Re: Лимонний пиріг


    Ответ Сообщение от Uksus Посмотреть сообщение
    І начинка лимонно-апельсинова, бо вдома виявився всього один лимон. Ну, думаю, не згірше вийшло ніж просто з лимонами.
    От. Ця фраза надихнула спробувати пиріг ще раз)) Трошки модернізувавши. В начинку не клала ні соди ні порошку, бо це майже бісквітне тісто, а соду в бісквіт - ні-каг-да!!! Цукрової пудри не було, а бігти за нею в магазин аж метрів двісті Тому, як нормальна лінтяйка, зварила не дуже густу карамель і полила виріб: приблизно 50 мл води, півсклянки сахарьку і порізану соломкою зрізану ножиком цедру з апельсинки варила, поки сироп не почав трошки темніти (ну, хвилин 5-7). Додала кориці і поливала з ложки пиріг.
    Зустрічайте - Скайсько-Уксівський лимонно-апельсиновий пиріг, модернізовано-карамелізований
    Миниатюры Миниатюры IMG_5406.jpg   IMG_5415.jpg  
  3. #13
    Offline
    Добрий модер ))

    Re: Лимонний пиріг


    Ой, Любаша, в тебе такий гарний вийшов!!!
    Я от подивилася фотки і зрозуміла, що я свій трохи недопекла
    Ти борошна додавала в начинку всього 1/4 склянки? І ото так гарно все вийшло? Чи таки більше клала?
  4. #14
    Offline
    штатний скептик

    Re: Лимонний пиріг


    Uksus, ну, то я свій трошки перепекла, мабуть)) Борошна - "на око", ну, 1/4 чи може 1/3 - не більше.
  5. #15
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Лимонний пиріг


    Ответ Сообщение от Uksus Посмотреть сообщение
    Так шо строго півложечки і без горки, мабуть, треба.
    іменно, строго. Бо без солі трохи не те, та й пересолена випічка теж не дуже )))
    Ответ Сообщение от Любаша Посмотреть сообщение
    Зустрічайте - Скайсько-Уксівський лимонно-апельсиновий пиріг, модернізовано-карамелізований
    Красотіща!
  6. #16
    Offline
    штатний скептик

    Re: Лимонний пиріг


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Красотіща!
    Смакотіща!
  7. #17
    Offline
    ри?

    Re: Лимонний пиріг


    Нарешті дійшли руки - такий добряк получився, спасибі за рецепт :) завтра треба ше лимонів купити, бо "народ трєбуєт хлєба і зрєліщь"
  8. #18
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Лимонний пиріг


    Лайт, я одразу роблю подвійну порцію, бо однієї мало
  9. #19
    Offline
    Новачок

    Re: Лимонний пиріг


    Наверно вкусно получается) Нужно будет попробовать ) А я вот делаю грушовый пирог по вот такому репепту : http://readytocook.ru/ishop/product/277 получается очень вкусно.
  10. #20
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Лимонний пиріг


    Umca, якщо любите такі пироги - спробуйте цей рецепт https://www.facebook.com/photo.php?fbid=755291807814274
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3

Похожие темы

  1. Яблучний пиріг крем-брюле
    Sky в разделе Кухня
    Ответов: 7
    Последнее сообщение: 26.09.2009, 01:20

Теги для этой темы