Ви переглядаєте тему Дельфин в Полтаве! в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; Журнал OPEN MIND представляет! Боевое крещение рок-кумиров планетарного масштаба настигнет полуторачасовой драйв исповедальной откровенности. Концерт ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
27.09.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Как только узнал, тоже не поверил, как только убедился, полетел за билетами...1-й ряд взял, правда не знаю, если толпу под сцену напустят, не особо будет!!! У него только 3 концерта в Украине: Одесса, Киев и Полтава. Чио всегда удивляло, что каждый новый альбом в самую точку, причем обычно после 2-го, 3-го прослушивания...Растем вместе :) Жду импровизаций в знакомых композициях, его команда на это горазды! | ||
16.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Концертів не три, більше 13 декабря, Харьков, Дворец спорта 14 декабря, Луганск Але... коротко поділюся враженнями, вчора б написала багато, настільки сильно відчуття рвали на шмаття. Отже, ще місяць тому я вирішила - піду. Для себе, але більше для приємності близькій людині. Яка по суті, колись і познайомила з творчість Дельфіна, а виросла на "Мальчішніку" Прес-конференція Запізнився співак на годину майже, журналісти нервували і дехто не дочекався "побєдного". 15 хвилин розмови, купа запитань і коротка відповіді. Пісні трееба вистраждати і пережити... дитину всередині нас вбивають побут і буденність, не відмовляйте собі в радостях...бути режисером фільмів та кліпів круто...мій фільм би був без сюжету... Україна асоціюється з теплом і Кримом... По тому дехто жалівся, що Дельфін нецікавий...кому як... мене аж теліпало від його енергетики...але може то я себе накрутила... Хтось з журналістів в пресі (не в Полтаві) назвав його "до конца не понят ни прессой, ни фанатами"... він інший, він поза часом, поза стилем...за межею. там де ми зустрічаємо самих себе. його тексти, це сам він. і ти або "на хвилі", або ні... Концерт Запізнення понад півгодини. Публіка нервувала, дехто стібався і думалося, що ці люди попали не туди. Але від початку секунда за секундою починала створюватися Атмосфера. Зас співав, скандував.. Вони Його Чекали... Репертуар - переважно нові пісні. (Альбом "Юность" можна було придбати в "тьоток" на виході, вони активно рекламували товар, мовляв навіить ми, пори вік "зацінили", а ви дітки точно прохаваєте =)) Цікаво те, що аранжування пісень, навть тих що "знані й улюблені" різнилося від звично. Дельфін на сцені і у запису - різний. На сцені він на порядок важчий, енергійний, самовідданий. ЦЕ не той випадок, коли краще мати гарний запис, бо це різні непорівняні речі. Соляки Додонова це щось! Самовіддано і пристрасно. Дельфін на ударних. Казав колись, не виходить ще до пуття... Тоді пробачте, а що таке виходить??? Для мене цей концерт поповнив ряд тих, які залашать надовго слід, найкращих концертів. Заради такого варто жити і чекати довго. ПиСи: все вищесказане - страшенний суб"єктив =)) | ||
16.10.2008
| [permalink] | ||
| косой стрелок |
дико понравилось, но мало. не понравилось: многие последнего альбома и не слышали и реагировали только на старые песни порой гитарный рев аж по ушам резал очень жаль что он не вышел на бис | ||
| Користувачі, що подякували steam за цей допис: |