Ви переглядаєте тему Дельфин в Полтаве! в розділі Афіша Полтави, що є підрозділом форума Куди піти в Полтаві?; steam , завжди приємно чути шось звичне і знайоме. Мені особисто сподобалося все вкупі, без ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
16.10.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
steam, завжди приємно чути шось звичне і знайоме. Мені особисто сподобалося все вкупі, без розподілу на старе і нове. А ще на концерті не так відчуваються тексти, як в умовах домашнього прослуховування чи навушниках, тож ... позитив йшов від нього самого, його рухів, звуків, що лунали зі сцени. | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
16.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Uksus, але він якийсь одинокий... на прес-конференції треба було бачити його очі... тут не той випадок коли людина тупо "працює на публіку"... хоча одна дівчина на пресухє прохопилася, що от када приїздила Свєті Лобода, то ана була значно цікавіша... на вкус і цвєт, пробачте... | ||
16.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
| ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
16.10.2008
| [permalink] | ||
| Примара опівнічносиній |
Альбом почув ще місяців з 6 до цього(слава інтернету), виступу чекав шалено, вражений ще й досі, але є ряд - що з самим Дельфіном не пов,язані - він привіз новий матеріал і весь виступ був в цьому стилі(навіть афіша то кадр з кліпу "Кокон"),а публіка немов замовляє по радіо; нерозуміння і небажання розуміння, полтавська публіка "хаває всьо", не розуміючи що час пливе і все змінюється;і рядок імбіцилів попереду, що немов помилились (їм би "Бутирочку"), а найбільше один що весь час створював непотрібний гамір. А взагалі шалений заряд!!!Море чистої енергетики. Дельфін алхімик почуттів та майстер слова!!! | ||
| Користувачі, що подякували Prymara за цей допис: |
17.10.2008
| [permalink] | |||
| горгона пилипівна |
Відповідь:
хм, якось я ніколи не звертала увагу на "Я люблю людей", послухала і зрозуміла... у деяких людей є патологічна тяга до того, щоб відомі люди матюкалися зі сцени. це типу знімає табу з лексики такого плану...колись пам"ятаю щось таке просили сказати Покальчука... він красиво їх послав, типу кіна не буде. блін, хочу ще щось індустріально-філософське в Полтаву... Востаннє редагував fragov: 18.10.2008 о 19:26. | |||
17.10.2008
| [permalink] | ||
| пыщщщь!! |
уж простите просили отписатся, что да по такому поваду к вам наведалси был на канцерти ето капец! понравилось ровна 3 пестни длальше было жуткое муть мего пафосный гитарист ала мне 12 лет и купили гитару с примочками - так шо дисторшеном вам ухи да папорчу! - ужос! пафос и снабизм пицерска-маковскага разилива! главное шоп громче девиз! об нем самом - ето жуть просто 4 драма , 2 хета и 2 пидальки! и я ципа умею играць на барабанах! выучил целых 4 ритмдрам и пару пириборчигав! и етага фатит тупа на все пестни! мега аццкоотстояно однообразно! просто жуть! лучьшеб он просто под фон почитал тексты! все было никчиму и нипанятно нафига! один из худших канцертов не попсовой направлености! я вазмусчен! ЗЫ привет всем кто са мной не поздаровался | ||
17.10.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
...На счет ритмдрам и переборчегов...Этот чувак может вообще выйти в белой рубашечке и с красным бантом на шее...и просто читать свои тексты...и найдется публика... ...Два последних альбома это совместная работа...Последний альбом почти полностью за Дадоновым... ...Слушая альбомы Дельфина последовательно можно заметить что он повзрослел. постарел даже... ...Очень "напрягали" ребяты, орущие "Я люблю людей!", но в принципе это расплата Дельфина за "юношеский максимализм" - присутствие таких ребят на концертах ...они просто остались там...в начале... :)...Я шел на концерт и твердо знал куда попаду...Знал, что Дадонов сейчас похож на обезьяну :) Знал что приятно будет узнавать старые песни по первым звукам, которые не похожи на те что в записи...Знал и видел уже, что последней будет "Слово", знал что он больше не выйдет... ...Отлично, мало, как уже отмечали. Остается либо путешествовать вместе с его текстами либо зависнуть на каком-то альбоме и дальше не двигатся...Другого пути нет! | ||
| Користувачі, що подякували Che за цей допис: |