Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 01.06.2008   [permalink]
скажений завсідник :)

Re: СРОЧНО: Где в полтаве можно вылезти на крышу дома ?

Мені дуже подобається дах театра ім. Гоголя! Я там вже тричі був. Єдина проблема, що драбина знизу намазана мазутом, а так там дуже гарно.
Старий 01.06.2008   [permalink]
Філін

Еще можно на швейную фабрику Ворскла. С доступом вполне нормально. Но с романтикой там не очень - на крыше представлены антенны всех мобильных операторов, а это антенны на 900, 1800, 2400 МГц, радиорелейки на 24 и 38 ГГц. Короче даже ребята с УкрЧастотНагляда старается особо часто туда на крышу не ходить, и все мечтают про свинцовые колпаки на одно место....

На Огнивке есть дом Огнивская,14 (В котором хлебный магазин с торца). Это 9-этажка кажись. И замков на люках нет (правда я осенью там был, но тогда не было).

На Майдане Незалежности, возле стадиона, прямо за МКСом тоже хороший домик 9 этажный. С него кстати можно происходящее на стадионе смотреть ышшо комфортней, чем с трибун самого стадиона Там хорошие такие стальные решетки на крышу, но они в принципе "на раз-два-взяли" открываются, или можно ключ выпросить....

Востаннє редагував Mr. dUSHA: 01.06.2008 о 23:54.
Користувачі, що подякували Mr. dUSHA за цей допис:
Старий 10.06.2008   [permalink]
Новачок

Найкращий дах - у театру ім.Гоголя. Там ніякі крикуни не завважатимуть. Та й місце романтичне. Мазут - не проблема. Треба тільки знайти приставну драбину або покликати на допомогу знайомих пожежничків. Нехай вони на своїх службових авто приїжджають. До речі, проблем з таксі при цьому теж не виникне. )))
Старий 12.06.2008   [permalink]
Новачок

Для тех кто решил практически использовать рекомендацци даной темы!
на леваде на вавилова 5 сменили замок как я понял на тех. этаж. есть выжженый люк на чердак но без лестници. пацану туда залезть нефиг петь но девушка то незалезет.
Гуру

Цитата:
Допис від glad666 Переглянути допис
Для тех кто решил практически использовать рекомендацци даной темы!
на леваде на вавилова 5 сменили замок как я понял на тех. этаж. есть выжженый люк на чердак но без лестници. пацану туда залезть нефиг петь но девушка то незалезет.
Цікаво звучить: пацану туда залезть нефиг петь но девушка то незалезет.
Тут два варіанти: або хлопець супермен і лізти дійсно складно для земних людей, або ж лізти - пльове дєло(кожен пацан вилізе), але дівчина виявилася "калічатою"....
23-й участнеГ

Цитата:
Допис від kobieta Переглянути допис
Цікаво звучить: пацану туда залезть нефиг петь но девушка то незалезет.
Тут два варіанти: або хлопець супермен і лізти дійсно складно для земних людей, або ж лізти - пльове дєло(кожен пацан вилізе), але дівчина виявилася "калічатою"....
Как показывает практика второй вариант ближе к истине!
Новачок

оффтоп. я думаю для пацана непроблема вылезти в дырку в потолку гдето на уровне 2.3 метра. девушке будет сложно оч да и не притяно это довольно . романтика ламаеться поэтому неподходит
змія болотяна ОЧКОва

Та не, романтика паламается, когда назад через ту саму дырку придется возвращаться. Эт я так, принимая во внимание коньяк)))))
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
Старий 21.06.2008   [permalink]
Новачок

Отчитываюся ! на крышу слазили !!! доза романтики получена!!! звезды посчитаны!!!
Старий 21.06.2008   [permalink]
модератор

Цитата:
Допис від glad666 Переглянути допис
Отчитываюся ! на крышу слазили !!! доза романтики получена!!! звезды посчитаны!!!
На яку саме? А фоток нема?
Відповідь

Закладки

Теги
девушки, коньяк, крыша

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
СРОЧНО ВСЕ СЮДА! Просто малышка Теревені 10 01.12.2007 16:39

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler's Top100

Комерційний форум - Полтавський фотоклуб - ГУМВС Полтава - Технічний форум Полтави - Інтереси і взаємини - Poltava Community