![]() | |
Ви переглядаєте тему Основи підприємницької діяльності в мережі Інтернет в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; 19 квітня 2008 року о 10:00 у приміщенні комп'ютерних курсів НМЦ ПОЛІТЕХ за адресою м. ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.04.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Ну якщо прийдеш - то авжеж дадуть. ![]() А от молодому поколінню можна спробувати знайти собі там клієнтів, єдина проблема, якщо клієнт таки купить такий диск, то треба чекати розумних речей, про те що він - все знає. | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
09.04.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Цитата:
Скажи не на меня смотря.... в себя посмотри денег нет, скажи куда, сколько перечислить... но сцуко... убожество это.. если форум для этого создавался... но админ моск же есть у тебя.... как??? | |||
09.04.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
| Користувачі, що подякували Ihor за цей допис: |
09.04.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
И действительно! Чего вы на информацию накинулись? Или вы точно знаете, где зарыт ваш миллион? А я обязаьельно на этот ознакомительный "вечер знакомств" пойду. На курсы - по ситуации. Нужно посмотреть, кто будет преподавать. Какие они собственные проэкты уже реализовали в интернете. Позадавать глупые вопросы и посмотреть насколько умными будут ответы. | ||
| Користувачі, що подякували Гвардеец за цей допис: |
09.04.2008
| [permalink] | |||
| Banned |
Цитата:
| |||
09.04.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Їм погано все, що я скажу. Так що не звертайте уваги, у поганих людей і всі навколо погані.А написав це я сам, знайшов на одному полтавському сайті і написав, бо подумав, що комусь може стати в нагоді. | ||
10.04.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
А по-моему оч даже хорошо, что проводят такие занятие, тем паче на ХАЛЯВУ.... ЩЫри украинцы должны были кричать "Я иду,дайте два... нет... три, нет дайте все!" :)))) Админ молодец, что вывешивает такую информацию... Вас никто не заставляет туда идти,а кому-то интересно, а кому-то сможет чем-то помочь.... Зачем сразу лить грязь??? Заработать в сети можно, примеры есть, но редкие.... НО как говориться: попытка, не пытка... | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Інтернет провайдери | STALKER | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 28 | 05.08.2008 08:01 |
| Основи Web-дизайну | Sandr | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 14 | 20.06.2007 19:47 |