Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 04.03.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Re: Духовная Школа Золотого Розенкрейца

Офтоп:
Дожилися. Мене вже конякою назвали. Дуже приємно. А ще кажуть, шо то я ображаю людей.

Востаннє редагував Odo: 04.03.2008 о 10:14.
Banned

Офтоп:
Цитата:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Дожилися. Мене вже конякою назвали. Дуже приємно. А ще кажуть, шо то я ображаю людей.
Ви пожартували — я пожартував, нічого особистого. Коли Ви побачили "коняку" у по-доброму жартівливому вислові у лапках (!) "робочою конячкою", то може Ви і на "Добридень" здатні образитися? Було би бажання ображатися, чи не так? Проте, я поважаю Вашу думку, і, коли Ви наголосите на тому, що цей мій жарт є для Вас дійсно образливим, обіцяю його прибрати.

Новачок

Ха-ха!!! Розенкрецеры настолько обнищали, что вылезли на воздух!!! Уважаемый автор темы, не спекулируйте на славе того общества, которое отродясь не брало в свои ряды встречных-поперечных!!! Ага, щас они с вами поделятся своими оккультными традициями!!!
Люди, не ведитесь не этот чос!!!!
Користувачі, що подякували NOSFERATU за цей допис:
Banned

Цитата:
Допис від NOSFERATU Переглянути допис
Ха-ха!!! Розенкрецеры настолько обнищали, что вылезли на воздух!!! Уважаемый автор темы, не спекулируйте на славе того общества, которое отродясь не брало в свои ряды встречных-поперечных!!! Ага, щас они с вами поделятся своими оккультными традициями!!!
Маєте рацію, дійсно такі герменевти, як Розенкрейцери, що віками сиділи у глибокому підпіллі і відкриті семінари, щось тут не збігається одне з одним. Дуже схоже, що це лише використання відомого бренду.

Офтоп:
Цитата:
Допис від Odo Переглянути допис
Ви пожартували — я пожартував, нічого особистого. Коли Ви побачили "коняку" у по-доброму жартівливому вислові у лапках (!) "робочою конячкою", то може Ви і на "Добридень" здатні образитися? Було би бажання ображатися, чи не так? Проте, я поважаю Вашу думку, і, коли Ви наголосите на тому, що цей мій жарт є для Вас дійсно образливим, обіцяю його прибрати.
Не треба прибирати, пане Одо. Не треба!
Я висловлюся нарешті. Я вже давно не відповідаю на Ваші пости, щоб не дай Боже щось не те сказати. Бо мене дивним чином "підозрюють" у негативному ставленні до Вашої персони, що мало би бути з огляду на нашу невеличку суперечку. І постійно видивляються шось таке у моїх дописах (чи це параноя?).
Лише на один пост я вирішила відповісти. Пожартувала, як Ви ж самі сказали. І що вийшло? Мене попросили бути ввічливою і не доколупуватися до людей. На пост скаржилися і взагалі. А я навіть гадки не мала когось ображати. Думала нормально так тему розкрутити. ...Мабуть треба було менше думати.
Мені набридло, що мене намагаються за шось шпинати. Я Вас не чіпаю, а мені все одно чимось докоряють.
І на "Добридень" я відповідаю в залежності від того, хто мені пише.
Тому я теж дещо попрошу, як попросили і мене. Будьте чемніші до мене, особливо у жартах, бо віднедавна я їх від Вас не сприймаю. Не знаю, кому треба подякувати за таке ставлення до Вас. Бо від початку все було нормально. Але чиїсь дії і частково Ви самі отак мене налаштували.

Пости Ваші буду вже повністю ігнорувати, коли вже на те пішло, щоб надалі мені не ставили в вину мою невихованість. Можете робити те саме.
Дякую наперед.

Розумію, що це все не до теми, тому не маю нічого проти, якщо оффтоп-пости будуть перенесені в інше місце.

Banned

Офтоп:
Цитата:
Не треба прибирати, пане Одо. Не треба!
Я висловлюся нарешті. Я вже давно не відповідаю на Ваші пости, щоб не дай Боже щось не те сказати. Бо мене дивним чином "підозрюють" у негативному ставленні до Вашої персони, що мало би бути з огляду на нашу невеличку суперечку. І постійно видивляються шось таке у моїх дописах (чи це параноя?).
Лише на один пост я вирішила відповісти. Пожартувала, як Ви ж самі сказали. І що вийшло? Мене попросили бути ввічливою і не доколупуватися до людей. На пост скаржилися і взагалі. А я навіть гадки не мала когось ображати. Думала нормально так тему розкрутити. ...Мабуть треба було менше думати.
Мені набридло, що мене намагаються за шось шпинати. Я Вас не чіпаю, а мені все одно чимось докоряють.
І на "Добридень" я відповідаю в залежності від того, хто мені пише.
Тому я теж дещо попрошу, як попросили і мене. Будьте чемніші до мене, особливо у жартах, бо віднедавна я їх від Вас не сприймаю. Не знаю, кому треба подякувати за таке ставлення до Вас. Бо від початку все було нормально. Але чиїсь дії і частково Ви самі отак мене налаштували.

Пости Ваші буду вже повністю ігнорувати, коли вже на те пішло, щоб надалі мені не ставили в вину мою невихованість. Можете робити те саме.
Дякую наперед.

Розумію, що це все не до теми, тому не маю нічого проти, якщо оффтоп-пости будуть перенесені в інше місце.
Пані laithemmer, коли я Вас чимось образив, то вибачте, дійсно не хотів цього. Вірю у те, що всі люди, або майже всі, добрі і хороші, а сварки та образи між ними трапляються винятково через непорозуміння. Ніякого зла на Вас не тримаю. Бувайте щасливі і здорові.

Востаннє редагував Odo: 04.03.2008 о 12:54.
Старий 05.03.2008   [permalink]
Новачок

Цитата:
Допис від NOSFERATU Переглянути допис
Розенкрейцеры не были никогда оккультистами.
Да сейчас много "орденов" называющих себя розенкрейцерами...
Обвешиваются орденами и т.п.

Если возник интерес, то милости просим!
Двери открыты!

Цитата:
Допис від Odo Переглянути допис
Вы настолько не владеете украинским?

И ещё вопрос: является ли Ваша Школа наследницей/последовательницей древнего ордена Розенкрейцеров?

Настолько

Смотря про какой орден речь.
Если про AMORC то нет, а если вопрос о Братстве Классических Розенкрейцеров 17-го века то да.

Цитата:
Допис від RAMM Переглянути допис
А вы из Нидерландов (Dutch)?
Я из Москвы.

Востаннє редагував rosicross: 05.03.2008 о 08:30. Причина: Automerged Doublepost

Маю ще одне питання: у Вашого ордена є якийсь сайт? Бо ота ссилка, яку Ви на початку викинули, всього лиш картинка квіточки і підпис. А якщо вже у шось лізти, то хоч трохи знать, в шо.
Новачок

Цитата:
Маю ще одне питання: у Вашого ордена є якийсь сайт? Бо ота ссилка, яку Ви на початку викинули, всього лиш картинка квіточки і підпис. А якщо вже у шось лізти, то хоч трохи знать, в шо.
Пришлось воспользоваться переводчиком....
http://www.lectoriumrosicrucianum.org/russian/index.htm

Здесь есть всё о Школе.

Ок, чтобы Вам было не так тяжело, напишу в этот раз по-русски.
Вопрос первый: "Что такое Истина?" - Вы мне можете объяснить? Ибо я у разных людей спрашиваю, а получаю ответ, который и сама смогу выдать.
Что такое Истина с большой буквы?

Вопрос второй: "Что такое внутреннее, божественное "Я" и почему это "Я" должно стать орудием?"

Вопрос третий: "...В самоотверженном служении людям (с) - это как можно понять?"

Востаннє редагував laithemmer: 05.03.2008 о 09:03.
Відповідь

Закладки

Теги
духовність, духовность, душа, людина, полтава, человек, школа

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
17-та школа стала гімназією RSS Теревені 0 13.08.2007 13:51

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн