![]() | |
Ви переглядаєте тему Club "Stels" в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; Люди підскажіть мені будь ласка де знаходиться Club "Stels", в суботу там ДМЦ будуть поздоровляти ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
20.12.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Точніше НА території педагогічного університету. Гм...така акція і в такому місці...аж дивно... Наскільки я пам’ятаю, з останнього разу Стелс не побільшав - де ж то всьо має відбутися? Бо там досить маленьке приміщення.... | ||
21.12.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Маленьке - не маленьке, все буде ок, помістяться всі бажаючі ![]() В цей же день в арт-клубі 22 вечірка, думаю, народ трохи розділиться. Та і акція в Стелсі досить гарно запланована - всім любителям живої інструментальної і електронної музики не доведеться тіснитися одночасно в клубі. Думаю, після 23 обличчя трохи зміняться. | ||
21.12.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Так ...так.....моя відчуває..нє,нє..вона знає, шо Уксус уже ВСЬО знає!!І шо найголовніше, вона хоче оцим усім поділитися!!!!! Шо, де, коли і як?! | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| stels, афиши, афіши, дискотеки, діскотеки, клуби, развлекательные заведения, розважальні заклади, стелс |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 27.06.2007 23:38 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 12:58 |