Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 04.12.2007   [permalink]
скажений завсідник :)

Полтавські сауни та бані

Підкажіть, будь ласка, хто знає де в Полтаві, чи біля Полтави є гарні бані, чи сауни? Мене насамперед цікавлять в хаті біля річки, природа і все таке.

Я знаю непогану сауну на Південній 67б, але вона прямо в місті, і поруч немає річки.
Старий 08.12.2007   [permalink]
Гість
Re: Полтавські сауни та бані

Цитата:
Допис від fragov Переглянути допис
Підкажіть, будь ласка, хто знає де в Полтаві, чи біля Полтави є гарні бані, чи сауни? Мене насамперед цікавлять в хаті біля річки, природа і все таке.

Я знаю непогану сауну на Південній 67б, але вона прямо в місті, і поруч немає річки.

Хорошая сауна у реки в Буланова... очень красивая природа, свой пляжик, большая территория усадьбы... уютный дом - 3 этажа, бильярдная, красивое оформление помещений...
Сауна тоже понравилась - дерево, чисто, просторно...

К сожалению, номер телефона не знаю... но если ты ты местный... думаю сможешь вычислить...
Користувачі, що подякували за цей допис:
Старий 15.12.2007   [permalink]
Новачок

В Марковке есть неплохая сауна.
Тел.9-33-57 и моб. 80509737355.
Користувачі, що подякували ISTERIKA за цей допис:
Старий 16.12.2007   [permalink]
Новачок

Цитата:
Допис від fragov Переглянути допис

А что девченкам обязательно что бы природа была ?
Старий 17.12.2007   [permalink]
скажений завсідник :)

Ні, то для суто чоловічої компанії. За наявність дівчат, дехто скалкою може і по голові пройтися.
Старий 17.12.2007   [permalink]
Новачок

Может это конечно и интресно, но без хороших девушек сауна -пустое дело. Даже спинку некму потереть мочалкой.
Старий 21.04.2008   [permalink]
23-й участнеГ

самая модная сауна- с. Щербани, как ехать на Розсошенцы.слева после круга...зато дорого. Неплохая говорили в Туристе.
Старий 21.04.2008   [permalink]
Новачок

в Верхолах есть две неплохие бани, в Н.Млынах и Ижакивке можно попариться.
Старий 28.05.2008   [permalink]
Новачок

Відпочивали у сауні на Миру, 12 - сподобалось, особливо джакузі надворі взимку. Поки парились нам і шашличок пожарили...
Старий 26.06.2008   [permalink]
Новачок

Есле тебя интересуют настоящие Русские бани а не сауны, то есть такие в Лесных полянах. Природа просто супер. Был там несколько раз зимой. При выходе из бани река и там прорубь. Нырял ощущение просто пипец. Жарили шашлык, играли в бильярд. Дети топили камин, вобщем отдохнули просто класс. Телефон не помню, но найти бани просто, возле моста через речку Свинковка с правой стороны.
Відповідь

Закладки

Теги
бани, бані, верхолы, відпочинок, нижние млыны, отдых, полтава, сауни, сауны

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Полтавські ліфти оновлять RSS Теревені 0 15.08.2007 15:22
Полтавські будівельники відзначили проф. свято RSS Теревені 0 13.08.2007 13:51

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler