![]() | |
Ви переглядаєте тему Арт-кафе "22" / Арт-клуб "22" в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; кто был в этом заведении - напишите пожайлуста свою оценку и впечатления, если не сложно. ...
| Результати опитування: Ваши впечатления от... | |||
| Отличные | | 7 | 28,00% |
| Хорошие | | 7 | 28,00% |
| Не сильно | | 6 | 24,00% |
| Атстой | | 5 | 20,00% |
| Голосували: 25. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.11.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Була. Загалом дуже навіть непогано. Але... Якшо схочеш попоїсти під час тригодинної туси, тобі доведеться або жерти чіпси, або вмерти голодною смертю. І ще - дуже багато "диму" пускають. Я там мало не задихнулася, це по-перше, а по-друге, дуже довго орієнтувалася у тому тумані, шоби вийти. Якшо багато народу і гарна тусня, то там дуже добре. Для любителів кальяну - різноманітні "пахучки". | ||
01.11.2007
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Так, тягне більше ніж на трійку. Хоча коли я останній раз там був і приміщення особливо не було перероблене з того стану, як воно було за часів заводу, просто заклеїли вікна, поставили стільці, столи. І їсти/пити там особливо нічого. Бувало досить прохолодно. А от кращі сторони, це те, що запрошують дійсно цікавих людей, ґурти, діджеїв. Відчувається, що їм подобається їх робота, обстановка якась приємна і не напряжна. Цікаві люди туди приходять (надіюся, що це і доси так), а не гоп-стоп бригада - "ми з первага класу вмєстє". | ||
01.11.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Цитата:
![]() Востаннє редагував Uksus: 01.11.2007 о 13:34. | |||
01.11.2007
| [permalink] | ||
| Новачок |
Собственно, "ФЛІТ" приезжает. Интересно, что к чему (я сейчас в основном в Харькове). Да и другим людям думаю будут интересны отзывы. З.Ы. Имхо, можно даже сделать отдельную тему где будут обговариваться разные заведения города... | ||
01.11.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Цитата:
![]() Такі теми вже є ![]() Але, дійсно, 22 там ще не обговорювали. І якшо тебе цікавить Фліт, то чи не все одно, в який клуб приїздять, просто приходиш і насолоджуєшся музикою ![]() | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| арт-клуб "22", відпочинок, дискотеки, діскотеки, кафе, куда пойти, куди піти, отдых, полтава, развлекательные заведения, розважальні заклади |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 4 листопада, Забута Симфонія, Кафе-бар "Робін Гуд" | fragov | Афіша Полтави | 0 | 04.11.2007 13:44 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 27.06.2007 23:38 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 12:58 |