Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Результати опитування: Ваши впечатления от...
Отличные 7 28,00%
Хорошие 7 28,00%
Не сильно 6 24,00%
Атстой 5 20,00%
Голосували: 25. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 03.07.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Re: Арт-кафе "22" / Арт-клуб "22"

fragov, чистьте! тіки все і к такій-то мамі!!!
Старий 04.07.2008   [permalink]
Новачок

Вот видите, неформалы - люди неграмотные, писать даже не умеют,а я между прочим и не смеюсь. Есть среди вашего брата нормальные люди, но их мало, а большинство - придурки какие-то.Я просто частенько сталкиваюсь с такими.
Риклохматко

Офтоп:
defender, ну а я часто бачу бидло звичайне - так шо, може всіх до стінки і з автомата? Ви, шановний, будь ласка від теми не відхиляйтеся й інших брудом не поливайте - у нас тут з цим строго. Свої особисті переживання напишіть на туалетному папері і сходіть з ним у "зал роздумів" (на бидляцькому с**льнік, якщо не в курсі).

Давно не були десь на тусі - треба гайнути на гарне паті, хоч і в "22")
горгона пилипівна

defender, та то ви не там пасетеся! і взагалі... про кого то ви, типу про "неграмотність"? ми тут вже перетерли свого часу сабж.. особисто йа пишу таг, бо мені по приколу. задрав серйозний і набичений світ, де хлопці давляться краватками, а дівчата постійно одьоргують мініспідниці і шурують по грязюці у туфілька з блискучими стразіками...
якщо по-вашому неформали - це немитий молодняк біля тіатеру Хухоля, то я їх теж не люблю. Але неформалізм, перш за все, спосіб знайти себе. Неформалом можна назвати і молоду особу, яка вдягається в ретро і полюбляє музику 20 років. і її не турбують перипетії сьогодення, бо вона бачить себе там, в 20-х роках...
та шо я вам буду пояснювати... раджу розширити розуміння терміну неформалізм, тоді і контра ослабне. а прийти сказати, що всіх "к стєнє" так то кажлий так може...

Лай-лайтіку! Нада-нада!!! і я хо патусіть! ми це перетремо в лічку, сонечко! цьом!
Старий 06.07.2008   [permalink]
Новачок

nickeler,всех к стене не надо, потому что в любом движении есть свои "в семье не без урода", но именно среди неформалов таких очень много. Именно о них я и говорю. А обьяснять мне кто такие неформалы не надо, я и так знаю!
Старий 06.07.2008   [permalink]
Шпійон ;)

Цитата:
Допис від defender Переглянути допис
nickeler,всех к стене не надо, потому что в любом движении есть свои "в семье не без урода", но именно среди неформалов таких очень много. Именно о них я и говорю. А обьяснять мне кто такие неформалы не надо, я и так знаю!
ну ясен пень, если вы сами и все знаете, то куда уж тут нам-смертным со своими мыслями
Відповідь

Закладки

Теги
арт-клуб "22", відпочинок, дискотеки, діскотеки, кафе, куда пойти, куди піти, отдых, полтава, развлекательные заведения, розважальні заклади

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
4 листопада, Забута Симфонія, Кафе-бар "Робін Гуд" fragov Афіша Полтави 0 04.11.2007 13:44
19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" Voronopad Афіша Полтави 8 27.06.2007 23:38
1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" Без Обмежень Куди піти в Полтаві? 16 02.12.2005 12:58

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler's Top100

Комерційний форум - Полтавський фотоклуб - ГУМВС Полтава - Технічний форум Полтави - Інтереси і взаємини - Poltava Community