![]() | |
Ви переглядаєте тему Арт-кафе "22" / Арт-клуб "22" в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; арт клуб арт 22 помоиму арт аквариум с арт какулами унутри...
| Результати опитування: Ваши впечатления от... | |||
| Отличные | | 7 | 28,00% |
| Хорошие | | 7 | 28,00% |
| Не сильно | | 6 | 24,00% |
| Атстой | | 5 | 20,00% |
| Голосували: 25. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
12.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко |
УКСА!!!!! Шо у "22" буде 16 лютого? Шось знаєш? Якийсь РЕД.... І ще хо спитати - шо таке дресс код? )) | ||
12.02.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
дресс код - це форма одягу, тіпо білий верх чорний низ. | ||
12.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко |
:) дяки....шось таке я підозрювала..але треба було впевнитися | ||
13.02.2008
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Цитата:
![]() Вся інфа - на афіші ![]() oldschool rave і hardcore трохи лякають, а от на d'n'b я пішла б пострибати ![]() Дрес код в даному випадку - це червоний одяг, шо дасть знижку 10 грн на вхід. Якшо немає оголошення про те, шо адміністрація може відмовити у відвідуванні клубу без пояснення причин, то пройде отой напис "дрес код" на афіші для "мальчіков в нарядних спортівних костюмах". В клубній культурі є певні елементи одягу, шо є характерними для прихильників того чи іншого напрямку і відповідно вітається наявність таких фішок на вечірках. Загалом, дрес код - це умови в одязі, шо визначають приналежність людини до тої чи іншої групи. Приклад Полтавського кота був дрес кодом для учнів на свята першого і останнього дзвінків у школах ![]() | |||
30.06.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Я никогда не пойду туда,где тусуются неформалы!!! | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| арт-клуб "22", відпочинок, дискотеки, діскотеки, кафе, куда пойти, куди піти, отдых, полтава, развлекательные заведения, розважальні заклади |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 4 листопада, Забута Симфонія, Кафе-бар "Робін Гуд" | fragov | Афіша Полтави | 0 | 04.11.2007 13:44 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 27.06.2007 23:38 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 12:58 |