![]() | |
Ви переглядаєте тему Арт-кафе "22" / Арт-клуб "22" в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; Атмосфераааааа Ну, може, в принципі, Агата і не набагато краще за 22, просто інша. А ...
| Результати опитування: Ваши впечатления от... | |||
| Отличные | | 7 | 28,00% |
| Хорошие | | 7 | 28,00% |
| Не сильно | | 6 | 24,00% |
| Атстой | | 5 | 20,00% |
| Голосували: 25. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.11.2007
| [permalink] | ||
| Новачок |
Спасибо! ;) Надо заглянуть в Черчильз. Там кстати вроде что-то интересное будет 10-го. http://userserve-ak.last.fm/serve/325/2916230.jpg | ||
01.11.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Яке там 10??? Шо там цікавого??? Я чекаю 9.11!!! Сподіваюся, шо нічого не завадить мені бути в Києві. Приєднуйся! http://www.kvitnu.com/fest/index.html І до нас приїзди. Якшо тільки не заради клубу, а заради музикантів, настрою, Полтави і полтавців. Бо приїздити в місце ... сам знаєш ... | ||
02.11.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Щоб зайти за 40 грн на Квітну фест треба мати з собою паспорт з пропискою некиївською і квиток на потяг чи автобус, здається не обов’язково туди і назад, можна просто туди, як доказ, шо ти приїхав спеціально на фест. Минулого разу, це були Деталі звуку, в мене регулярно просили мій паспорт і квиток щоб дешевше зайти серед просячих були і хлопці. Уяви їх дурнуваті вирази обличчя, коли відповідали на запитальний вираз обличчя касира "А шо, не схожий???" ) | ||
23.11.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Это клуб для ценителей тусовок. Туда ходят не для того, чтобы напиться, накуриться, покушать, снять девочек,... Наш народ, видимо, до этого не дорос. Это не комерция, а АРТ-клуб для любителей. Среди постоянных клиентов только интересная молодежь со своим неординарным вкусом, другой контингент-залетные, так, разок зашли поглазеть.Не все понимают, для таких отличный вариант: Родбин Гуд, Браво с попсой, водкой и девочками с общежития. Спасибо огромное владельцам и организаторам АРТ-клуба 22 за отличный вкус. | ||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| арт-клуб "22", відпочинок, дискотеки, діскотеки, кафе, куда пойти, куди піти, отдых, полтава, развлекательные заведения, розважальні заклади |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 4 листопада, Забута Симфонія, Кафе-бар "Робін Гуд" | fragov | Афіша Полтави | 0 | 04.11.2007 13:44 |
| 19 травня в клубі "22" відбудеться концерт відомої київської групи "Тінь Сонця" | Voronopad | Афіша Полтави | 8 | 27.06.2007 23:38 |
| 1-ый открытый рэп-фестиваль "Полтавский Шлях" от группы "Без Обмежень" | Без Обмежень | Куди піти в Полтаві? | 16 | 02.12.2005 12:58 |