Коли я бував в Каштанці, грало там, щось на зразок Хаусу, Електрік, Техно. З діджеїв, був, наприклад, Dj Конь (дав же Бог фамілію

).
Робін Гуд - страшненьке місце. Я б його поставив між Спайдером і Браво. Дехто каже, що нічим не відрізняється від Спадеру, але я так не вважаю. На скільки це взагалі можливо, Спайдер виглядає на фоні Робіка краще.
В Робін Гуді кожний день проводять якісь програми (хоча можливо я помиляюся), а ще продають аукціоном різний "мотлох", типу дисків різних виконавців до яких додають білети на відвідування того ж Робін Гуда (інколи покупали якусь фігню і 10 білетів за 20 грн, коли ціна на вхід від 15 грн

). Музика грає такаж сама як і в Спадері, накшталт "Хачу любві, а ти хочєш ліш секс", "Радуєтся улітка, радуєтся слон...", а в свої часи "Брігада! Ми з первава класа вмєстє!" Прикольно, що людей, які ставлять диски з цією музикою називають діджеями (Тієсто нервово палить в стороні). Хоча, коли я був студентом, просто пострибати можна було, але в роки студенства ні разу не був в Робін Гуді, тому, можливо, не викликаючи в мене настольгічних спогадів, він для мене і виглядає гіршим.
Прикольно дивитися як за зламані столи розсажує людей тітонька зі входу, сервіс однако...
Народу там можливо навіть більше ніж в Спайдері, як не як центр. В основному це народєц з ПТУ, шкіл, ВНЗів. Коротше, повно сурйозних, лисих дядків по 15-18 років, зі всіма витікаючими наслідками.
Взагалі їм давно пора там робити ремонт, і, думаю, не тільки косметичний.
Приємно також ходити в спільний чоловічо-жіночий туалет - це теж додає особливо шарму цьому закладу, в Спайдері від спільного туалету відмовилися роки так три назад, якщо не більше. А там дуже зручно, сходив по справах і опа - відразу можеш знайомитися з протележною статтю.