Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 24.01.2007   []
Гість
Мой любимый город!

Полтаву вы все знаете.. :) думаю, что на мой город вам интересно будет посмотреть - тем кто был, вспомнить, тем, кто не был - хотя бы посмотреть! Это бывшая Лодочная станция города Кривого Рога, тут сливаются Ингулец и Саксагань.
Мініатюри долучень
moy-lyubimyy-gorod-17092006-010-.jpg.jpg
Переглядів: 78
Розмір:  99,5 КБ
ID:	859  moy-lyubimyy-gorod-img_08.jpg  moy-lyubimyy-gorod-img_10.jpg  
Старий 12.04.2007   [permalink]
Гість
Angry

Відповідь:
Допис від Ivan Переглянути допис
Моє рідне місто - Київ. Фотографії зайві! :blum3:
сосед :acute:
Старий 13.04.2007   [permalink]
Добрий модер ))

Відповідь:
Допис від maruskina Переглянути допис
здраствуйте!!!
я была в вашем городе пару лет назад и хочу ещё съездить в мае. но я не помню где всё интересное смотреть . не могли бы вы мне рассказать про все достопримечательности и где обязательно нужно побывать? или дать ссылочку. ещё меня интересует карта города, можно её купить у вас в городе (в прошлый раз не нашли )? и что б там были эти самые достопримечательности...
Почитай оцю http://www.poltavaforum.com/sport-ta-zdorovya-82/2277-shcho-cikavogo-v-poltavi-roskajit.html тему.
Щодо карти, то місцевим вона не дуже потрібна, тому я особисто навіть не знаю, чи продається карта Полтави у нас. Теоретично - так! Має бути.
Філософф

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Почитай оцю http://www.poltavaforum.com/sport-ta-zdorovya-82/2277-shcho-cikavogo-v-poltavi-roskajit.html тему.
Щодо карти, то місцевим вона не дуже потрібна, тому я особисто навіть не знаю, чи продається карта Полтави у нас. Теоретично - так! Має бути.
Ясно, що продається, і електронна є в усіх, а от щодо позначень визначних місць... не знаю. На електронній точно немає, а в паперовому вигляді може і є. В мене вдома лежить, але вона доволі стара.
Добрий модер ))

Відповідь:
Допис від kobieta Переглянути допис
Ясно, що продається, і електронна є в усіх, а от щодо позначень визначних місць... не знаю. На електронній точно немає, а в паперовому вигляді може і є. В мене вдома лежить, але вона доволі стара.
Це тобі ясно. А декому, може, не ясно. Бач, он людина минулого разу і не знайшла. Колись мені треба було купити карту. Так в багатьох місцях було 2-3 карти (наприклад, Дніпропетривськ, Київ і Херсон) і все. Де логіка - не знаю. Що карти інших міст розкупили і не можна нові замовити - не вірю. Тому так категорично стверджувати, шо саме в тому місці, де людина буде купувати карту Полтави саме в той час, буде карта Полтави не можна!
Філін

Найкращі карти видавництва "Киевская военно-картографическая фабрика". Найбільш точні і детальні.
Хоча саме полтавську їхню я не юзав. А от київська і харківська мені дуже подобається.
Колись карти були в цумі у книжковому відділі.
Зараз цього відділу вже немає. Можна дивитись на ринкові у "Книжковому джерелі" і у Будинку Книги (теж на ринку, по Шевченка).
Єлектронна карта міста взагалі напевно є у всіх (маю на увазі Терен Атлас вер.1.01, а то ще є неякісні скановані....).
Старий 15.04.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Минулого літа була можливість купити мапу із позначенням усіх фортець західної України, Польщі, Румунії і т.д. Але замотався і не встиг:(

А навіщо вам ці мапи? В темі про цікавинки Полтави люди пропонували халявні екскурсію по місту для приїжджих.
Про мапи: ось в мене також дві лежить - Криму і Полтавської області, але дійсно мені знадобилася лише один раз нашої рідної області.

Востаннє редагував Tail: 15.04.2007 о 10:16.
Старий 16.04.2007   [permalink]
Гість

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
спасибо посмотрю

и ДЛЯ ВСЕХ: спасибо за участие, уже есть что-то типа карты с расположением достопримечательностей в центральной части, но там только несколько улиц обозначено, но я думаю, что разберёмся, электронная версия карты тоже есть...но распечатать это не то, да и через фотошоп скорее всего. пообещали дать бумажную версию карты
Старий 16.04.2007   [permalink]
-

Ще тут можна нарити дещицю неофіційної інфи про Полтаву. А можна і самому додати, коли є що.
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Какой город в Украине вы б назвали Rap city? muravey Rap/Hip-Pop 10 30.08.2008 19:31
Город Львов. Роман Def Гумор 15 22.08.2007 04:05
Город моей мечты Ula Куди піти в Полтаві? 21 15.07.2007 07:47
ваш любимый американский рэппер? R0N Rap/Hip-Pop 13 16.03.2007 00:16

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum