Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 23.01.2007   []
Постійний відвідувач
Город моей мечты

Я желаю не посещать Детройт - ибо делать там нечего, а лучше вместо него посетить Нью-Йорк, Лос-Анжелес, Лондон, Париж, Мадрид, Рим, Прагу, Хельсинки, Осло, Стокгольм, Копенгаген, Амстердам (ах, Амстердам...), Пекин, Токио, Рио-де-Жанейро и кучу других увлекательных городов, а также прочих достопримечательностей. Также съездить в Куршавель и провести там противоолигархическую акцию "Убей лыжника - спаси склоны", и на их костях устроить незабываемую вечеринку.
А у кого какой город оставил не забываемые впечатления и кто куда еще хочет съездеть.
Я например никогда не была во Львове и очень хочу туда съездеть, а на ласточкеном гнизде я единственный раз в жизни видила мужчину во фраке.
Старий 14.07.2007   [permalink]
Гість
Re: Город моей мечты

я мрію відвідати усі європейські столиці і від кожного міста взяти щось на згадку: десь сонячний промінчик, десь відображення будівлі в калюжі, десь погляд перехожих, десь окрик дітей і створити власну картину цього світу з відблисків пам"яті...:hang2:
А ще я хочу ( і обов"язково колись поїду) в Мачу Пікчу - місто Сонця давніх ацтеків...
В Україні збираюся з"їздити в Софіївку - я там іще досі не була
І, звичайно ж, не уявляю собі літа без поїздки да Карпат, які я просто обожнюю
Старий 15.07.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Re: Город моей мечты

Відповідь:
Допис від doba Переглянути допис

А ще я хочу ( і обов"язково колись поїду) в Мачу Пікчу - місто Сонця давніх ацтеків...
Уважуха і рєспект:patsak:
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Какой город в Украине вы б назвали Rap city? muravey Rap/Hip-Pop 10 30.08.2008 19:31
Город Львов. Роман Def Гумор 15 22.08.2007 04:05
Мой любимый город! Мавлади Куди піти в Полтаві? 17 16.04.2007 14:02

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum