Ви переглядаєте тему Святкування Нового року в колі користувачів форуму!!! в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; По-моєму цікаво було б організувати такий захід, а фотки потім розмістити на відповідній темі у ...
| Результати опитування: Місце зустрічі | |||
| Біля театра Гоголя | | 2 | 20,00% |
| Біля стадіону Ворскла | | 1 | 10,00% |
| Біля Орла | | 7 | 70,00% |
| В іншому місці (вкажіть де) | | 0 | 0% |
| Голосували: 10. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
30.12.2006
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Яку саме підтримку? :) Я не проти, але народ буде святкувати, а першого - відходити. Я думаю, що нічого страшного не буде, якщо зустрітися 1-3 ранку 1го числа, наприклад, біля орла. Якщо ще хтось підтримає, то народу вже буде мінімум 7 чоловік (включаючи мене, Обурі і тебе Сандр). | ||
30.12.2006
| [permalink] | |||
| Завсідник |
Відповідь:
| |||
30.12.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
Оце так-так!!! Не думав, що взагалі хтось відгукнеться на мій заклик... Тоді мабуть надамо право Адміну призначити час і місце зустрічі й запросити туди всіх бажаючих. А ідея в мене то кілька годин назад виникла :) | ||
30.12.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
Идея неплохая... по крайней мере те 3 человека которые будут праздновать в одиночестве прсото обязаны прийти( ну потому что не должны люди на праздник сами сидеть). Меня вот тоже инициатива заинтересовала... Больше всего боюсь что просто нечем будет доехать до места встречи в такое время :( А чём мы будем там заниматся?:) Салюты будут в городе? Культ. масовые мероприятия? Мож у кого-то гитара есть и руки умеющие с ней обращатся? Ну и конечно надо шампанского зарание с конфетами заготовить! Магазины врятли будут работать. Вообщем давайте более практично к этой теме подходить:) Востаннє редагував V00D00People: 30.12.2006 о 14:55. | ||
30.12.2006
| [permalink] | ||
| НеСчастлива... |
во-первых, я поддерживаю!!! с удовольствием приду. во-вторых, в прошлом году магазин в переходе работал в 12 точно.) да и круглосуточных полно... так что я не думаю, что проблемы будут...)) Вуду, я тя заеду заберу, если что, так что думай... кто реально будет? я думаю - час ночи как раз подойдет возле орла. я больше не зайду, так что если будут перемены - плз отпишитесь мне на моб. 80664881672 СМС!!! а то у меня микрофон не работает.)) НУ ТАК ЧТО???)) | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 36 | 5 днів тому 11:56 |
| Бажаєте допомогти форуму? | fragov | Робота Полтава форуму | 6 | 25.09.2008 10:51 |
| Обговорення правила форуму | fragov | Робота Полтава форуму | 31 | 24.07.2008 19:47 |
| Зроби подарунок Україні до Нового року! З 2007 переходь на українську! | fragov | Мова та Література | 48 | 13.01.2008 22:09 |