>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 26.10.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Cool Полтавські вечірки

Хто що знає про вечірки, які будуть відбуватися чи вже відбулися в Полтаві? Ділимося враженнями ;)
Які з полтавських клубів найбільш сприятливі для вечірок?
Кого з DJїв ви хотіли б почути?

Ті, хто вважає, що клубного життя в Полтаві немає, але клубитися хочуть, приходьте сьогодні у Стелс
Може, буде непогано ;)

Востаннє редагував fragov: 2 тижнів тому о 06:10.
Старий 04.11.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Відповідь: Re: Вечірки

ВЕЧІРКА!!!!!!!!!
4.11.2006 в Туристі (не лякайтеся, місце проведення вечірки зовсім нічого не визначає), на яку сьогодні мають роздавати флаєра в новому магазині "Репортер"
Приходьте!
Якщо я піду, то для тих, хто не піде, напишу як було, але те, що я піду не факт. Отак :))))))))))))
Старий 06.11.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Heart

Як і було обіцяно 4 листопада у Туристі відбулася вечірка :dance4:
Гарна музика від непоганих DJ's.
Два танцполи.
Цікаві люди.
Куча друзів і просто знайомих
Засоби підняття танцювального духу. :girl_drink3:
Що ще потрібно?
До того ж вечірка була на честь хелоуіна, тому найбачучкіші та найуважніші, в число яких я не увійшла, які змогли ідентифікувати вечірку як костюмовану, прийшли досить симпатично вдягнені та розмальовані, що не могло не радувати погляд. :vampire: :skull: :moil: :girl_werewolf: :jester:
Що ж дійсно погляд не радувало, так це надзвичайна для такої події кількість гопів.
Старий 21.11.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Відповідь: Вечірки

В неділю, 19 листопада, відбулася вечірка в Стелсі на честь дня народження двох человечинок :)
Грали dj Ivan та dj Alexandroff на головному танцполі і Льотчик в чілауті.
Було прикольно. Мало народу і особисто я натанцювалася від душі :)
Старий 07.12.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Angry Вечірки

Сьогодні відбулося ЩОСЬ:girl_smile:
Гурти МЕД і НЕМАЄ ЧАСУ виконали по декілька своїх композицій
Сергій Жадан зачитував уривок з Депеш Моду, читав свої нові вірші і ті, що увійшли до КАПІТАЛу.
Хлопці з гурту КОНТРАБАС радували присутніх живою якісною веселою і не дуже музикою
Було просто СУПЕР
Великим недоліком вважаю відсутність реклами. Я дізналася випадково і дуже рада, що сходила :)
А зараз там же починається D'N'B SESSION.
Старий 05.01.2007   [permalink]
Добрий модер ))

Сьогодні ВЕЧІРКА
Місце - Мілан
Час - не знаю (приходьте десь об 11, не помилитеся)
Грають - Ivan, Alexandroff, Юрец (і не знаю хто ще)
Вхід - 35 грн (мабуть десь так, але не дорожче - точно)
Минулого разу там було кльово
Сподіваюся, буде ще краще :)
Старий 05.01.2007   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Сьогодні ВЕЧІРКА
Місце - Мілан
Час - не знаю (приходьте десь об 11, не помилитеся)
Грають - Ivan, Alexandroff, Юрец (і не знаю хто ще)
Вхід - 35 грн (мабуть десь так, але не дорожче - точно)
Минулого разу там було кльово
Сподіваюся, буде ще краще :)
Ох і Уксус! Точно там всім було КЛЬОВО? :) Чи тільки деяким? Розказала б краще, чому там так гарно вам було :).
Старий 13.01.2007   [permalink]
Філософф

Хтось(здається, Ula) колись казав, що в Спайдері проводяться вечірки 80-х!!! Так от...ми сьогодні відвідали таку :) . При тому, що я не люблю це місце - вечір вище всяких похвал!!!!! Ото музичка!!!! Ото танці!!!! :)
Ми стрибали, як скажені коні :) години 3, а потім впали і просто хекали на свої лапи, які вже диміли. Взуття доведеться віднести в майстерню, бо я зовсім його вбила :(.
Пили пиво - не рекомендую(розведене, а потім ще й хтось поцупив). Краще вже нічого не пити, бо все одно весело!!!
Раджу сходити прихильникам 80-х, бо там , що не пісня, то хіт :)
Старий 15.01.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Я тоже была в таком же восторге когда впервые там побывала. Я вообще очень люблю тематичные вечеринки только у нас их почти нет. Даже 80 уже надоели. Здорово б сделать - только ОБЯЗАТЕЛЬНО В КОСТЮМАХ.
А то последнее время в клубы не хочется ходить все одно и тоже.
Старий 26.01.2007   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Допис від Ula Переглянути допис
Я тоже была в таком же восторге когда впервые там побывала. Я вообще очень люблю тематичные вечеринки только у нас их почти нет. Даже 80 уже надоели. Здорово б сделать - только ОБЯЗАТЕЛЬНО В КОСТЮМАХ.
А то последнее время в клубы не хочется ходить все одно и тоже.
Я колись була на вечірці 70-х ...ммммммммм......м....мммм.. краса!!! Це на порядок краще, ніж 80-ті в Спайдері!!!! Я виконала всі рок-н-рольні композиції за правилами жанра - мене розкручували навколо голови, закидали за плече і т.д.(благо, партнер трапився не слабий :) ), всі пісні...ну просто ..не можливо ні на одній всидіти!!!! Вийшла звідти щаслива :))).
Відповідь

Закладки

Теги
вечеринки, вечірки, дискотеки, діджеї, діскотеки, жива музика, живая музыка, нічні клуби, ночные клуби, полтава, развлекательные заведения, розважальні заклади

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Полтавські сауни та бані fragov Заклади Полтави 27 тиждень тому 00:44
Рок-події в Україні (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) Ктулху Клуб шанувальників року 52 19.11.2008 10:42
Рок-події в Полтаві (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) Kach Клуб шанувальників року 7 28.10.2008 10:23
Полтавські ліфти оновлять RSS Теревені 0 15.08.2007 16:22
Полтавські будівельники відзначили проф. свято RSS Теревені 0 13.08.2007 14:51

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.