Ви переглядаєте тему Полтавські вечірки в розділі Куди піти в Полтаві?, що є підрозділом форума Полтава; Хто що знає про вечірки, які будуть відбуватися чи вже відбулися в Полтаві? Ділимося враженнями ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
04.11.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
ВЕЧІРКА!!!!!!!!! 4.11.2006 в Туристі (не лякайтеся, місце проведення вечірки зовсім нічого не визначає), на яку сьогодні мають роздавати флаєра в новому магазині "Репортер" Приходьте! Якщо я піду, то для тих, хто не піде, напишу як було, але те, що я піду не факт. Отак :)))))))))))) | ||
06.11.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Як і було обіцяно 4 листопада у Туристі відбулася вечірка :dance4: Гарна музика від непоганих DJ's. Два танцполи. Цікаві люди. Куча друзів і просто знайомих Засоби підняття танцювального духу. :girl_drink3: Що ще потрібно? До того ж вечірка була на честь хелоуіна, тому найбачучкіші та найуважніші, в число яких я не увійшла, які змогли ідентифікувати вечірку як костюмовану, прийшли досить симпатично вдягнені та розмальовані, що не могло не радувати погляд. :vampire: :skull: :moil: :girl_werewolf: :jester: Що ж дійсно погляд не радувало, так це надзвичайна для такої події кількість гопів. | ||
21.11.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
В неділю, 19 листопада, відбулася вечірка в Стелсі на честь дня народження двох человечинок :) Грали dj Ivan та dj Alexandroff на головному танцполі і Льотчик в чілауті. Було прикольно. Мало народу і особисто я натанцювалася від душі :) | ||
07.12.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Сьогодні відбулося ЩОСЬ:girl_smile: Гурти МЕД і НЕМАЄ ЧАСУ виконали по декілька своїх композицій Сергій Жадан зачитував уривок з Депеш Моду, читав свої нові вірші і ті, що увійшли до КАПІТАЛу. Хлопці з гурту КОНТРАБАС радували присутніх живою якісною веселою і не дуже музикою Було просто СУПЕР Великим недоліком вважаю відсутність реклами. Я дізналася випадково і дуже рада, що сходила :) А зараз там же починається D'N'B SESSION. | ||
05.01.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Сьогодні ВЕЧІРКА Місце - Мілан Час - не знаю (приходьте десь об 11, не помилитеся) Грають - Ivan, Alexandroff, Юрец (і не знаю хто ще) Вхід - 35 грн (мабуть десь так, але не дорожче - точно) Минулого разу там було кльово Сподіваюся, буде ще краще :) | ||
05.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Ох і Уксус! Точно там всім було КЛЬОВО? :) Чи тільки деяким? Розказала б краще, чому там так гарно вам було :). | ||
13.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Хтось(здається, Ula) колись казав, що в Спайдері проводяться вечірки 80-х!!! Так от...ми сьогодні відвідали таку :) . При тому, що я не люблю це місце - вечір вище всяких похвал!!!!! Ото музичка!!!! Ото танці!!!! :) Ми стрибали, як скажені коні :) години 3, а потім впали і просто хекали на свої лапи, які вже диміли. Взуття доведеться віднести в майстерню, бо я зовсім його вбила :(. Пили пиво - не рекомендую(розведене, а потім ще й хтось поцупив). Краще вже нічого не пити, бо все одно весело!!! Раджу сходити прихильникам 80-х, бо там , що не пісня, то хіт :) | ||
15.01.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Я тоже была в таком же восторге когда впервые там побывала. Я вообще очень люблю тематичные вечеринки только у нас их почти нет. Даже 80 уже надоели. Здорово б сделать - только ОБЯЗАТЕЛЬНО В КОСТЮМАХ. А то последнее время в клубы не хочется ходить все одно и тоже. | ||
26.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
Я колись була на вечірці 70-х ...ммммммммм......м....мммм.. краса!!! Це на порядок краще, ніж 80-ті в Спайдері!!!! Я виконала всі рок-н-рольні композиції за правилами жанра - мене розкручували навколо голови, закидали за плече і т.д.(благо, партнер трапився не слабий :) ), всі пісні...ну просто ..не можливо ні на одній всидіти!!!! Вийшла звідти щаслива :))). | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| вечеринки, вечірки, дискотеки, діджеї, діскотеки, жива музика, живая музыка, нічні клуби, ночные клуби, полтава, развлекательные заведения, розважальні заклади |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Полтавські сауни та бані | fragov | Заклади Полтави | 27 | тиждень тому 00:44 |
| Рок-події в Україні (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) | Ктулху | Клуб шанувальників року | 52 | 19.11.2008 10:42 |
| Рок-події в Полтаві (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) | Kach | Клуб шанувальників року | 7 | 28.10.2008 10:23 |
| Полтавські ліфти оновлять | RSS | Теревені | 0 | 15.08.2007 16:22 |
| Полтавські будівельники відзначили проф. свято | RSS | Теревені | 0 | 13.08.2007 14:51 |