>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 16.08.2007   [permalink]
модератор

Re: Вечірки

Відповідь:
Допис від Waldemar Переглянути допис
шось давно нічого не було в Полтаві, чи то я не знав, що там у нас цікавого найближчим часом???
19 го, РобинГуд :Стереометрия, O Torvald, To Y.S.
Старий 21.09.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Re: Вечірки

вау - смотрю народ жаждет живой доброй музыки - а где найти не знает. А я то думала что когда приезжаю - одна такая которая не видит куда пойти. Хотя квартирники с портвейном - тоже неплохая тема :) старая добрая...

Кстати в ноябре в Полтаву приезжает АРИЯ! Есть еще металлюги в городе? Вот приеду и проверю! посмотрим как у вас со старым добрым хеви :)))

:russian:
Старий 06.11.2007   [permalink]
Гість
Cool Re: Вечірки

Слышала, что 1 декабря в Полтаве в ночн.клубе (название не помню) будет ДнБ вечеринка. Кто подскажет, сколько вход, адрес?? Кто слышал про это? Я просто не месная...Помогите чем сможете)) Если кто то что то, стучитесь в аську: 498-213-173. Заранее спасибо!
Відповідь

Закладки

Теги
вечеринки, вечірки, дискотеки, діджеї, діскотеки, жива музика, живая музыка, нічні клуби, ночные клуби, полтава, развлекательные заведения, розважальні заклади

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Полтавські сауни та бані fragov Заклади Полтави 27 тиждень тому 00:44
Рок-події в Україні (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) Ктулху Клуб шанувальників року 52 19.11.2008 10:42
Рок-події в Полтаві (концерти, вечірки, квартирники, посиденьки) Kach Клуб шанувальників року 7 28.10.2008 10:23
Полтавські ліфти оновлять RSS Теревені 0 15.08.2007 16:22
Полтавські будівельники відзначили проф. свято RSS Теревені 0 13.08.2007 14:51

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.