Люди підскажіть мені будь ласка де знаходиться Club "Stels", в суботу там ДМЦ будуть поздоровляти «ОНЕЙРОЇД» з Днем народження, а я навіть не знаю де це?
Дякую.
Вы просматриваете тему Club "Stels" в подразделе Куда пойти в Полтаве?, который находится в форуме Полтава; Люди підскажіть мені будь ласка де знаходиться Club "Stels", в суботу там ДМЦ будуть поздоровляти
Люди підскажіть мені будь ласка де знаходиться Club "Stels", в суботу там ДМЦ будуть поздоровляти «ОНЕЙРОЇД» з Днем народження, а я навіть не знаю де це?
Дякую.
Це в центрі, біля педагогічного університету.
Точніше НА території педагогічного університету.
Гм...така акція і в такому місці...аж дивно... Наскільки я пам’ятаю, з останнього разу Стелс не побільшав - де ж то всьо має відбутися? Бо там досить маленьке приміщення....
Маленьке - не маленьке, все буде ок, помістяться всі бажаючі
В цей же день в арт-клубі 22 вечірка, думаю, народ трохи розділиться.
Та і акція в Стелсі досить гарно запланована - всім любителям живої інструментальної і електронної музики не доведеться тіснитися одночасно в клубі. Думаю, після 23 обличчя трохи зміняться.
Так ...так.....моя відчуває..нє,нє..вона знає, шо Уксус уже ВСЬО знає!!
І шо найголовніше, вона хоче оцим усім поділитися!!!!! Шо, де, коли і як?!
Знаю все шо і ти з афіші, шо розклеєна на кожній зупинці громадського транспорту, ну і трііііішечки від друзів
Навіщо ділитися передчуттями, якщо можна просто прийти і самій подивитися, як воно все там буде
Я іду! Мабуть ... іду ...